Business+ontmoet+business

11-05-2017 11:34

Leer ongewoon goed vergaderen - Van der Valk Hotel Venlo

Na een zeer geslaagde Business Ontmoet Business kennissessie bij CONNECTED organiseren we op donderdag 8 juni de volgende bijeenkomst. Ditmaal is Van der Valk Hotel Venlo gastlocatie. Wat mag u van deze bijeenkomst verwachten? Uiteraard een welkomstdrankje (overige drankjes zijn voor eigen rekening), een walking diner met heerlijke gerechtjes en natuurlijk de uitgebreide gelegenheid om te netwerken.

Leer ongewoon goed vergaderen
De presentatie zal worden verzorgd door Rob de Haas. Uit onderzoek van deze trainer en coach is gebleken dat bijna een kwart van onze werktijd en 10 procent van ons budget op gaat aan vergaderen. En die tijd wordt bovendien niet effectief gebruikt, aangezien het vaak voorkomt dat mensen zich niet voorbereiden, te laat komen, of zelfs helemaal niet komen dagen. Om het bedrijfsleven vooruit te helpen, ontwikkelde Rob de Haas Ongewoon Goed Vergaderen, een slimme vergadermethode waarmee de collectieve denkkracht in organisaties optimaal wordt benut.

Programma
17.30 - ontvangst met welkomstdrankje
18.00 - welkomstwoord
18.10 - presentatie door Rob de Haas
18.45 - aanvang diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 - einde bijeenkomst

Locatie
Van der Valk Hotel Venlo, Nijmeegseweg 90, 5916 PT Venlo

Aanmelden
Business Ontmoet Business-leden van Noord-Limburg Business mogen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een mail met uw NAW-gegevens te sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Eenmalige deelname kost u € 25,-. Indien u besluit om BOB-lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost € 250,- per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening!).

Tip
Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Stuur deze dan vóór maandag 5 juni naar ondergetekenden.

Meer informatie
Heeft u vragen over de bijeenkomst of Business Ontmoet Business? Neem dan contact op met Aysun Mahubessy-Saruhan via 024-6421917 of Sofie Fest via 024-3501352 of Sindy Yuen via 024-6413862.

Tot ziens op donderdag 8 juni bij Van der Valk Hotel Venlo!
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by