Business+ontmoet+business

04-07-2017 09:11

Business Ontmoet Business gaat naar Bedrijvig Beurs

Mocht u deze zomer van een welverdiende vakantie gaan genieten, dan willen wij u vragen om alvast woensdag 13 september in uw agenda vrij te houden. Dan vindt namelijk de volgende Business Ontmoet Business bijeenkomst plaats tijdens de tweedaagse Bedrijvig Beurs in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Meer dan 120 uiteenlopende organisaties zullen zich tijdens dit evenement op ruim 5.000 vierkante meter presenteren.

Onder leiding van René Luijten volgt samen met de andere deelnemers van de Business Ontmoet Business-bijeenkomst een speeddate-sessie. Vervolgens wordt u op de beursvloer bij de horecapleinen kosteloos voorzien van een walking diner. De avond wordt afgesloten met een plenaire presentatie van een bekende bondscoach.

Programma
17.30 ontvangst bij de entree (svp melden bij de entreebalie voor de bijeenkomst)
18.00 welkomstwoord
18.10 speeddate-sessie
19.00 walking diner en gelegenheid tot netwerken en het bezoeken van de beurs
21.30 plenaire presentatie topscheidsrechter en ondernemer Björn Kuipers

Locatie
Ebben Inspyrium, Beerseweg 45, 5431 LB Cuijk

Aanmelden
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een gratis account aan te maken op bob.noordlimburgbusiness.nl en uzelf in te schrijven voor de betreffende bijeenkomst.

Eenmalige deelname kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).

Mocht u na aanmelding per toeval niet kunnen komen, laat u ons dit dan even weten?

Tip
Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Stuur deze dan vóór maandag 4 september naar ondergetekenden.

Vragen
Heeft u vragen mbt Business Ontmoet Business en/of deze bijeenkomst? Neem dan contact met ons op via onderstaande gegevens.

Tot ziens op woensdag 13 september bij Bedrijvig Beurs!
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by