Business+ontmoet+business

18-10-2017 09:56

Netwerken tijdens de Maasvallei Expo

Wegens ziekte van de spreker is de BOB-presentatie helaas afgelast. U bent uiteraard nog steeds van harte welkom op de beurs en in stand nummer 81!


Dit jaar gaat de regionale beurs Ondernemers Vakdagen door onder een nieuwe naam: Maasvallei Expo. Deze beurs vindt plaats op dinsdag 31 oktotober, woensdag 1 november en donderdag 2 november in de Evenementenhal Venray.

Als vaste mediapartner van de Maasvallei Expo mag Noord-Limburg Business natuurlijk niet ontbreken! Op donderdag 2 november organiseren we bovendien een Business Ontmoet Business bijeenkomst op de beursvloer. Freddie de Vries, vennoot bij Rühl Haegens Molenaar, zal tijdens zijn presentatie een kijkje achter de schermen bieden van de Venrayse Singelloop, het jaarlijkse loopevenement dat in Venray plaatsvindt.

Voorafgaand aan onze presenatie kunnen BOB-leden en mensen die zich hebben aangemeld via bob.noordlimburgbusiness.nl dineren in het restaurant van Evenementenhal Venray. Hiervoor kunt u vanaf 16.00 een dinerbon ophalen bij de stand van Noord-Limburg Business. U vindt ons op stand nr 81.

Programma (onder voorbehoud)

17.00-18.00 mogelijkheid om te dineren in het restaurant van Evenementenhal Venray
18.15-19.00 presentatie in Theatertent 2
19.00-21.00 gelegenheid om de Maasvallei Expo Beurs te bezoeken

Aanmelden voor deze Business Ontmoet Business-bijeenkomst kan via bob.noordlimburgbusiness.nl. Indien u nog niet eerder bij een bijeenkomst bent geweest, dient u zich eerst kosteloos in te schrijven. Daarna kunt u zich aanmelden voor de bijeenkomst op 2 november.

Let op: om bij de bijeenkomst aanwezig te zijn dient u bij de entree van de beurs een ticket voor de Maasvallei Expo te overhandigen. Gratis tickets voor donderdag 2 november kunt u bestellen via www.maasvallei.net/event/maasvallei-expo-2/

Meer informatie over Maasvallei Expo: www.maasvallei.net/maasvallei-expo
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by