Business+ontmoet+business

30-11-2017 17:11

Eindejaarsbijeenkomst Business Ontmoet Business

Op donderdag 14 december is het alweer tijd voor de eindejaarsbijeenkomst van Business Ontmoet Business Noord-Limburg. Graag heten we u van harte welkom in Broekhuizen bij de prachtige locatie Bij Christoffel.

Tijdens deze bijeenkomst gaan de deelnemers na een korte introductie over denkpatronen aan de slag met creatief denken. Deze sessie wordt begeleid door Hanneke Geurts van Inoutsides. Om 19.00 zal het team van Bij Christoffel een heerlijk walking diner verzorgen, zodat u in alle rust kunt netwerken met de mede-deelnemers.

Programma
17.30 Ontvangst
18.00 Welkomstwoord
18.10 Presentatie
19.00 Walking diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 Einde bijeenkomst

Locatie
Restaurant Bij Christoffel, Veerweg 11A, 5872 AE Broekhuizen

Aanmelden
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een gratis account aan te maken op bob.noordlimburgbusiness.nl en uzelf in te schrijven voor de betreffende bijeenkomst.

Eenmalige deelname kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).

Tot ziens op donderdag 14 december in Broekhuizen!  
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by