Business+ontmoet+business

10-07-2018 10:16

Business Ontmoet Business - 18 september bij Kasteel de Berckt

Op dinsdag 18 september vindt de volgende Business Ontmoet Business bijeenkomst plaats. We heten u van harte welkom bij Kasteel de Berckt.

Wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas zal een presentatie geven over de groene ambities van deze gemeente. Met het duurzaam gebouwde 'Huis van de Gemeente' en als mede-initiefnemer van een windmolenpark zet Peel en Maas hoog in!

Het programma is als volgt:
17.30 uur: ontvangst met welkomstdrankje
18.00 uur: welkomstwoord
18.10 uur: presentatie door wethouder Paul Sanders
18.45 uur: walking diner
21.00 uur: einde bijeenkomst

Aanmelden 
Business Ontmoet Business-leden kunnen zichzelf kosteloos inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl. Bent u geen lid en nog nooit bij een bijeenkomst van Business Ontmoet Business geweest? Meld uzelf dan aan voor deze bijeenkomst om de sfeer te komen proeven. Dit kan door een gratis account aan te maken op bob.noordlimburgbusiness.nl en uzelf in te schrijven voor de betreffende bijeenkomst.

Eenmalige deelname kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by