Business+ontmoet+business

29-09-2016 09:42

Geslaagde netwerkbijeenkomst bij Bruiz in Maasbree

Op woensdag 28 september kwamen BOB-leden en andere geinteresseerden samen bij gastrobar in bruiz in Maasbree. Na een korte rondleiding langs de faciliteiten van de locatie heette Janine Peeters in de Raadszaal iedereen van harte welkom. Judith Hendriks vertelde namens Bruiz wat meer over het concept achter de nieuwe gastrobar.

Daarna was het aan Janine Peeters. Zij werkt binnen haar eigen bedrijf PA Dynamics als personal assistent voor onder andere expats, managers en directeuren. Voor haar klanten mag zij de meest uiteenlopende taken uitvoeren: van het maken van doktersafspraken tot het beheren van de agenda en het regelen van de aangifte inkomstenbelasting. Ook organiseert zij evenementen zoals modeshows, bijzondere MT-vergaderingen en congressen.

Na de presentatie kregen de deelnemers een aantal smaakvolle gerechtjes voorgeschoteld en was er alle gelegenheid om in informele sfeer te netwerken.

Het team van Business Ontmoet Business bedankt alle deelnemers voor hun aanwezigheid. Binnenkort wordt bekend gemaakt wanneer de volgende bijeenkomst zal plaatsvinden.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by