Business+ontmoet+business

29-11-2016 12:40

Eindejaarsbijeenkomst 'Omgaan met druk' - presentatie Ed Janssen

Op donderdag 22 december vindt bij Chateau de Raay in Baarlo de laatste Business Ontmoet Business (BOB) bijeenkomst van dit jaar plaats. Tijdens deze bijeenkomst zal KNVB-scheidsrechter Ed Janssen een presentatie geven over vernieuwing in arbitrage en hoe je het beste om kan gaan met druk. In 2003 floot Janssen zijn eerste wedstrijd in het Nederlands betaald voetbal; de wedstrijd Cambuur tegen Excelsior in de Eerste divisie. In 2005 maakte hij zijn debuut in de Eredivisie, in een wedstrijd tussen N.E.C. en RBC Roosendaal. Hij is tevens regelmatig actief als 4de, 5de of 6de official bij Champions League en Europa League wedstrijden.

Na de presentatie zal er een diner worden geserveerd en is er natuurlijk de gelegenheid om uitgebreid te netwerken. 

Programma
17.30 - ontvangst met welkomstdrankje en hapje
18.00 - welkomstwoord door Janine Peeters
18.10 - presentatie Ed Janssen
18.45 - aanvang diner en gelegenheid tot netwerken
21.00 - einde bijeenkomst 

Aanmelden: introducés van leden mogen gratis kennismaken 
Business Ontmoet Business-leden van Noord-Limburg Business kunnen zichzelf aanmelden via bob.noordlimburgbusiness.nl. Ook introducés van leden zijn van harte welkom en mogen eenmalig gratis de sfeer komen proeven. Zij kunnen zich inschrijven via bob.noordlimburgbusiness.nl en zich aanmelden voor de betreffende bijeenkomst. U kunt eventueel ook een mail met uw NAW-gegevens sturen naar bob-borrel@vanmunstermedia.nl. Andere belangstellenden betalen eenmalig 25 euro.

Speciale kerstactie
Omdat de feestdagen naderen, hebben wij voor onze Business Ontmoet Business leden een speciale actie. Stuur vóór maandag 19 december uw nieuwjaarsgroet (maximaal 150 woorden) naar sofie@vanmunstermedia.nl en dan zorgen wij dat deze gratis wordt geplaatst in editie 6 van Noord-Limburg Business! 

Tip
Heeft u nog leuke goodies om de deelnemers cadeau te doen? Stuur deze dan vóór maandag 19 december naar Aysun Mahubessy-Saruhan, Kerkenbos 12-24A, 6546 BE Nijmegen.

Tot ziens op donderdag 22 december bij Chateau de Raay!  
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by