Nieuws

23-03-2017 14:39

Samenwerking Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort en La Oya Dagbesteding Venlo

Tijdens de eerste ledenbijeenkomst van Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort werd een bijzondere samenwerkingsovereenkomst getekend. Geheel in het kader van Sociaal en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen gaat het Businesspark een samenwerkingsovereenkomst aan met La Oya Dagbesteding. Via deze manier wil de Ondernemersvereniging en Parkmanagement bijdragen aan participatie aan en in de maatschappij en onderstrepen achter deze gedachte te staan.

Een samenwerking met City Outdoor Signs heeft er in het verleden toe geleid dat de bewegwijzeringsborden op Bedrijventerrein Noorderpoort geplaatst werden. Een overeenkomst voor onderhoud en het gelijk repareren van schades en controle op naamswijzigingen lag dan ook in de lijn van verwachting. Bij het bestuur van Ondernemersvereniging Businesspark Noorderpoort en Parkmanagement is er in het kader van MVO ook gekeken naar een andere samenwerkingsvorm.

In overleg met City Outdoor Signs is er een bijzondere samenwerkingsovereenkomst ontstaan. De talenten van La Oya Dagbesteding gaan jaarlijks in het voorjaar zorgen voor het schoonmaken van de bewegbewijzeringsborden. City Outdoor Signs zal dit in het najaar verzorgen en gaat dan ook het reguliere onderhoud op zich nemen.

Pauline Volkert van La Oya is gevestigd op bedrijventerrein Noorderpoort en hierdoor is een keuze gemaakt voor een ‘lokale ondernemer’ die ter plekke bekend en aanspreekbaar is. La Oya Dagbesteding biedt een veilige leeromgeving aan jongeren met het syndroom van Down of een andere beperking, zodat deze jongeren hun talent verder kunnen ontdekken. Dit gebeurd zonder gebruik te maken van subsidies of andere overheidsgelden! De verdiensten investeert La Oya terug in activiteiten die nu weg worden bezuinigd voor jongeren met een beperking. Deelnemers aan La Oya Dagbesteding kiezen zelf een leuk dagje uit met het gedoneerde geld binnen hun “Vriendenclubje”.

Buiten de maandelijkse diners (La Oya Indonesia) in het voormalige klooster ‘Nazareth’ is het vanaf 7 april ook mogelijk om iedere vrijdag te lunchen. Interesse naar data en eventueel andere mogelijkheden? Neem daarvoor contact op met info@oya-center.nl of kijk op de website www.la-oya.nl

Spreekt La Oya u aan als dagbesteding? Of (en) bent u ondernemer of eindbeslisser in een organisatie? Denkt u iets voor La Oya te kunnen betekenen, wilt u meebouwen aan of ambassadeur worden van La Oya? Neemt u dan gerust contact op voor een oriënterend gesprek: Pauline Volkert, La Oya, Winkelveldstraat 1, 5916 NX Venlo, Tel. 077- 374 5477 of 06-1264 7771.

Foto: Hanny Wijnans
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by