Nieuws

26-04-2017 15:52

Dubbel prijs: Beautysalon Jolique wint publieksprijs én titel Beste Schoonheidsspecialiste Zuid-Nederland

Het was een memorabele avond voor Angelique Huybregts-Naus en haar team: Beautysalon Jolique ging op 10 april jl. met twee hoofdprijzen naar huis. Tijdens de gala-avond van de prestigieuze Beauty Awards pakte ze eerst de publieksprijs en nam daarna ook de door haar zo felbegeerde titel van Beste Schoonheidsspecialiste van Zuid-Nederland in ontvangst. Natuurlijk is ze trots. Maar ze ziet de prijs vooral als een stimulans om zich verder te blijven ontwikkelen.

Beautysalon Jolique werd voor de tweede keer genomineerd. Angelique: “In 2015 was ik ook in de race, dus was ik extra gedreven en gemotiveerd om te winnen. Vanaf oktober ben ik bezig met de Beauty Awards. Na het inleveren van mijn inschrijving (met visie, doelen, persoonlijk verhaal en vakmanschap), volgde onder andere een bezoek van een mystery-guest, waarna ik in december het nieuws kreeg dat ik in de top 3 was gekomen. Begin dit jaar volgde een persoonlijk gesprek met de jury.” Voor het winnen van de publieksprijs deed ze een beroep op haar klanten en de Reuverse gemeenschap. “Er is ontzettend veel gestemd. Door klanten, vrienden, familie en mensen uit het dorp. Het is mooi om te zien dat zoveel mensen je die prijs gunnen, dat geeft me echt een warm gevoel.”

Dubbel prijs
Maandagavond ging Angelique in goed gezelschap van haar team, geliefden en vrienden naar Studio 21 in Hilversum. Ze vertelt: “Toen we de publieksprijs wonnen, viel er al veel spanning van me af. En na het noemen van mijn naam als beste schoonheidsspecialiste Zuid-Nederland was ik helemaal ontroerd. Twee hoofdprijzen winnen op één avond, dat is wel heel bijzonder. Geweldig om je harde werken beloond te zien worden.” Intussen staan de awards in de salon te glimmen en stromen de felicitaties aan alle kanten binnen. Angelique: “Mensen komen spontaan langs, de bloemen en cadeautjes stromen binnen. Het is geweldig wat er allemaal gebeurt. Ik ben zo dankbaar en blij. Het is echt onvergetelijk.”

Uit het rapport van de vakjury:
‘’Angelique is een uitermate professionele specialiste, die haar kennis graag, en op prettige wijze deelt met haar klanten. Ze neemt de tijd voor een uitstekende behandeling van kwaliteit hoog niveau.’’

Aandacht voor de klant
Wie denkt dat Angelique nu wel ziet wat er op haar pad komt, heeft het mis. Een belangrijke nieuwe mijlpaal is een opname voor het RTL programma Life is Beautiful op 25 april, een cadeau dat bij de award voor Beste Schoonheidsspecialiste hoort. Maar hoe hectisch het leven nu ook is, Angelique blijft lekker nuchter: “Ik blijf me ontwikkelen, wil blijven groeien en verbeteren. Maar boven alles blijf ik doen wat ik nu ook doe: met veel passie voor mijn vak mensen helpen aan een mooie huid. Ik ben altijd op zoek naar kwaliteit en het belangrijkste sleutelwoord daarbij is eerlijkheid. Een oprecht advies werkt het beste. Ik heb het mooiste vak ter wereld, de beste salon van Zuid-Nederland en ik ga met heel veel positieve energie verder.”

Over de Beauty Award
De Beauty Award is een jaarlijks terugkerende onafhankelijke wedstrijd voor de schoonheidsbranche, georganiseerd door de Beauty Trade Professionals. Het doel is om de schoonheidsbranche in Nederland verder te upgraden. Het vakmanschap en de zakelijke en commerciële vlakken worden hierbij gejureerd. De Beauty Award is een prestige award voor het beauty vakgebied.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by