Nieuws

26-04-2017 16:02

MKB-Limburg versterkt haar kennisnetwerk met partners

Rabobank Limburg omarmde het partnerschap als eerste van de in totaal 18 partners.

Monique Princen, voorzitter MKB-Limburg en bestuursadviseur Mathias Brockmann gingen afgelopen maanden op ‘kruistocht’ door de provincie, gericht op bezoek bij een aantal geselecteerde leden, met als doel het lidmaatschap op te waarderen naar een partnerschap. Dit resulteerde met succes in 18 partners.

MKB-Limburg kan door middel van deze zogeheten Partner Organisaties en Business Partners nog beter gebruik maken van de kennis en expertise van leden vóór leden. Partners delen hun kennis met alle leden van MKB-Limburg. Dit kan tot uiting komen in onder meer; workshops, vakrubrieken op de website en speciale ledenvoordelen. Ook zullen deze partners een rol vervullen als strategisch sparringspartner in vaste overlegvormen binnen MKB-Limburg.

Feestelijke aftrap
Op 20 april j.l. vond de feestelijke aftrap en de ondertekening van de overeenkomsten met de partners in het Ondernemersplein in Roermond plaats. Tijdens de bijeenkomst was er alle tijd om nader kennis te maken met MKB-Limburg als organisatie en voor de partners onderling.

“Deze basis aan partners representeert de Triple Helix goed en MKB-Limburg is de verbindende schakel in dit geheel. We zien er naar uit om nog meer voor onze leden te kunnen betekenen met ons uitgebreide kennisnetwerk.”

Een overzicht van de MKB-Limburg partners
Rabobank Limburg, Zuyd Professional (Hogeschool Zuyd), WijLimburg, UWV Werkbedrijf,Adelmeijer Hoyng Advocaten, Huver Advocaten,Citaverde College, NLW Groep, Gemeente Venray, Koninklijke Metaalunie,Koenen en Co, Zuidlease, Westrom, ABN AMRO, Top Onderzoek, Thaeles, Martin Cuypers bv, VGZ.

“Wij hebben groot belang in het mkb en waren al jarenlang aangesloten. We volgden de positieve ontwikkelingen bij MKB-Limburg en hebben meteen volmondig ‘ja’ gezegd op dit partnerschap. Wij zien een mooie samenwerking tegenmoet. ” Pascal Vandermeulen, Rabobank Limburg

Vandermeulen ondertekent namens Rabobank Limburg de partnerovereenkomst met Monique Princen (voorzitter MKB-Limburg).
Een grote delegatie van de nieuwe partners met bestuursleden van MKB-Limburg was aanwezig tijdens de feestelijke aftrap.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by