Nieuws

26-04-2017 16:07

Lekker Venlo breidt uit met een vierde dag

Speciale donderdagavond: Cinema Culinair

De achtste editie van Lekker Venlo is, voor het eerst sinds de oprichting, een vierde dag geopend. Tijdens Cinema Culinair, op donderdag 15 juni, komen film en food samen.

Culinair evenement
Lekker Venlo is hét culinaire evenement van Zuid-Nederland. Op het evenement zijn toprestaurants uit de regio aanwezig die graag het publiek laten proeven van de heerlijkste gerechten en wijnen. Het entertainmentprogramma zorgt ervoor dat de bezoekers zich volop vermaken.

Op vrijdagavond vindt traditioneel de businessavond plaatst; een avond waar netwerken onder het genot van heerlijke gerechten en wijnen centraal staat. De komend editie is het evenement, naast de zaterdag en zondag, ook op donderdag vanaf 16:00 uur vrij toegankelijk. Lekker Venlo Cinema Culinair powered by Media Markt Venlo biedt drie films aan, allen met een culinair randje natuurlijk, die gratis vertoond worden.

Verbinden van de regio
De organisatie van Lekker Venlo vindt het belangrijk om de bezoekers kennis te laten maken met de vele toprestaurants die de regio, zowel in Nederland als Duitsland, rijk is. Naast de restaurants biedt de regio nog veel meer: vele groentes worden in de regio geteeld en geoogst.
Gedeputeerde van de provincie Limburg, Ger Koopmans, onderschrijft het sterke culinaire karakter van de regio: “Op het evenement Lekker Venlo zie je hoe rijk de regio is; van telers tot toprestaurants.” aldus de gedeputeerde.

De aanwezige restaurants
Tijdens de achtste editie van Lekker Venlo presenteren de volgende restaurants zich: Aubergine, Cabillaud, Galerie de Hoeve, The Scelta Kitchen, Boca, Bruiz, Chateau de Raay. Beej Benders, Yagua Skybar, Ijssalon Clevers en uit Duitsland: Thomas en La Piazza. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by