Nieuws

15-08-2017 13:53

ROB GEERAEDTS NIEUWE DIRECTEUR BMW- EN MINI-DEALER DE MAASSCHE VENLO

Automobielbedrijf De Maassche Venlo, officieel dealer van de merken BMW en MINI, heeft een nieuwe directeur. Maandag 12 juli jl. is Rob Geeraedts (52 jaar) in dienst getreden van het bedrijf.

Rob Geeraedts, geboren en getogen in Venlo, heeft de afgelopen 9 jaar als Vestiging Manager voor Volvo dealer Rutten in Venlo gewerkt. Tevens was hij eindverantwoordelijk voor A73 Autolease B.V. Voor zijn periode bij Rutten is hij onder meer actief geweest in diverse management functies voor Volkswagen- en Audi dealer Auto Arena en Wealer in Limburg.
Geeraedts treedt aan in een drukke periode. “Automobielbedrijf De Maassche Venlo is officieel dealer van de merken BMW en MINI. Naast de introductie van de nieuwe X3 en 6GT zal tevens eind van dit jaar het ‘Future Retail concept’ geïmplementeerd worden waarmee de locatie volledig toekomstbestendig is op gebied van de meest recente BMW- en MINI huisstijl”, aldus Geeraedts.
De Maasche Venlo maakt deel uit van de Pala Group BV, met negen BMW- en vier MINI-dealerbedrijven en een schadebedrijf, de grootste BMW/MINI-dealer in Nederland.

Foto: De heer Rob Geeraedts is benoemd tot directeur van De Maassche Venlo, BMW- en MINI-dealer in de regio.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by