Nieuws

13-02-2018 12:22

Dit krijgen vrouwen het liefst voor Valentijnsdag

Nog heel even en de meest positieve dag staat weer voor de deur: Valentijnsdag. Heb jij je altijd al afgevraagd welk cadeau vrouwen het liefst krijgen op Valentijnsdag? Het is een stuk minder spannend dan je denkt. Uit een enquête van STYLETODAY in samenwerking met EasyToys blijkt dat vrouwen snel tevreden zijn en geen origineel cadeau verwachten: een bos bloemen (24 procent) is wat ze het liefst van hun partner krijgen. Op de tweede plek staat lingerie. De top vijf wordt aangevuld door een valentijnskaart, sieraden en chocolade. De vragenlijst is door ruim duizend vrouwen ingevuld.

Cliché
Dat niet iedereen 14 februari als de dag van de liefde ziet, blijkt uit de resultaten: het merendeel van de vrouwen (54 procent) noemt het cliché, maar daardoor ook extra leuk. Slechts 25 procent viert het omdat zij het daadwerkelijk romantisch vindt. Wél eet een derde tijdens Valentijnsdag buiten de deur.

Een tikkeltje spannender
De meeste vrouwen (79 procent) zijn nog nooit teleurgesteld geweest door het Valentijnsgeschenk van hun partner.
Toch staan de vrouwen wel open voor een iets spannender cadeau: ruim 73 procent geeft aan het leuk te vinden om een seksspeeltje van haar partner te krijgen.

 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by