Nieuws

01-03-2018 13:42

Koen Dinkla start als directeur Dealadvies bij Flynth

Koen Dinkla RA start op 1 maart als directeur ‘Dealadvies’ bij Flynth adviseurs en accountants.

Koen was als partner werkzaam bij KPMG Transaction Services en wordt in zijn nieuwe rol verantwoordelijk voor het Dealadvies team dat zich bezighoudt met fusies en overnames, financieringen, het waarderen van ondernemingen en de ondersteuning bij financiële transacties.

“Het is voor mij een mooie uitdaging om de dienstverlening van Flynth verder te ontwikkelen. Met 60 vestigingen heeft Flynth enorm veel kennis in huis. Mijn focus ligt de komende tijd op het bouwen aan een team van professionals dat zich specifiek toelegt op dit domein. Samen gaan we werken aan mooie productproposities waarmee we dagelijks invulling geven aan de toekomst en ambities van onze klanten”, aldus Dinkla.  
 
Over Flynth adviseurs en accountants
Flynth stimuleert ondernemers om het maximale te halen uit hun ondernemerschap. We voorzien hen vroegtijdig van de juiste cijfers en geven daar het beste advies bij. Met 1400 medewerkers en zo’n 60 vestigingen zijn we Nederlands’ grootste adviseur en accountant voor het midden- en kleinbedrijf. Flynth is ontstaan vanuit een coöperatie en brengt dit gedachtegoed nog steeds in de praktijk. Dankzij vergaande branchekennis verrassen we klanten met vergelijkende cijfers, nieuwe inzichten en toepasbare adviezen voor de hele bedrijfsvoering. We zijn er voor de ondernemer én de onderneming in alle levensfasen.