Nieuws

03-05-2018 16:04

Prologis verhuurt 36.000 vierkante meter in Venlo

Prologis, Inc., de leider in logistiek vastgoed wereldwijd, kondigt vandaag aan dat het een 36.000 vierkante meter groot built-to-suit distributiecentrum - Venlo DC6 - op Prologis Park Venlo (Trade Port Noord) heeft verhuurd.

Speculatieve ontwikkeling
Het distributiecentrum is een speculatieve ontwikkeling met een oppervlakte van 36.000 vierkante meter. De bouw startte in september 2017 en het pand is op 1 mei 2018 opgeleverd. De nieuwe klant heeft nog voor de oplevering het huurcontract getekend en is per 1 mei in het pand getrokken.

Toekomstige ontwikkeling
Om de markt meer distributieruimte in Venlo te bieden kan Prologis nog eens met 100.000 vierkante meter aan modern logistiek vastgoed op Trade Port Noord uitbreiden. Een bouwvergunning hiervoor is al afgegeven. Prologis Park Venlo is een moderne logistieke hub op Trade Port Noord en bestaat uit 7 state-of-the-art distributiefaciliteiten, inclusief kantoor en mezzanineverdiepingen. Het park heeft een oppervlakte van in totaal ongeveer 290.000 vierkante meter.

In de Benelux is Prologis per 31 maart 2018 eigenaar van circa 2 miljoen vierkante meter aan logistiek vastgoed.

OVER PROLOGIS

Prologis, Inc. is de wereldwijde leider in logistiek vastgoed met een focus op high-barrier, snelgroeiende markten. Per 31 maart 2018 bezat het bedrijf investeringen in, in volledige eigendom of via co-investeringsprojecten, eigendommen en ontwikkelingsprojecten die naar verwachting in totaal 63 miljoen vierkante meter in 19 landen zullen bedragen. Prologis verhuurt moderne distributiefaciliteiten aan een gevarieerde bestand van ongeveer 5.000 klanten in twee grote categorieën: business-to-business en retail / online fulfillment.. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by