Nieuws

03-07-2018 11:58

Gastronomisch Gilde opent inschrijving HANOS Gouden Koksmuts editie Horecava 2019

Na een succesvolle editie van de HANOS Gouden Koksmuts 2018 waar het team van Restaurant De Loohoeve uit Schoonloo er met de winst vandoor ging, is het tijd voor een vervolg. Het Gastronomisch Gilde organiseert ook in 2019 in samenwerking met HANOS Internationale Horeca Groothandel de HANOS Gouden Koksmuts. 

Is jouw keukenbrigade stressbestendig, competitief ingesteld en creatief met ingrediënten die je ter plekke aangereikt krijgt? Strijd dan mee op maandag 7 januari 2019 voor de meest begeerde prijs voor keukenbrigades. Er zijn slechts acht plaatsen. Schrijf je in en wie weet ben jij erbij! De HANOS Gouden Koksmuts is het Nationaal Kampioenschap voor brigades van restaurants met een SVH Meesterkok en/of één of meerdere Michelinsterren. Dat zijn teams die bestaan uit twee koks en de chef-kok van het restaurant. 

Duurzaamheid als rode draad
Het strijdtoneel is de Horecava (van 7 tot en met 10 januari 2019 in de RAI in Amsterdam). Het wedstrijdkoken vindt plaats in een spectaculaire setting in de Gilde Arena. De rode draad in de wedstrijd is duurzaamheid, waarbij alle creativiteit kan worden gebruikt. Het team kookt diverse gerechten met een black box waarin voor elke gang andere (verplichte) ingrediënten zitten. 
Dé ultieme test voor de vaardigheden van het team op het gebied van samenwerking, productkennis, techniek en creativiteit. Het winnende team gaat niet alleen met de HANOS Gouden Kokmuts naar huis, maar ook met mooie prijzen. Ga jij met jouw brigade de uitdaging aan? Schrijf je snel in en doe mee. 

Inschrijven
Wil je deelnemen aan het Nationaal Kampioenschap HANOS Gouden Koksmuts op maandag 7 januari 2019? Meld je aan via het secretariaat van het Gastronomisch Gilde: info@gastronomischgilde.nl. Je ontvangt dan een inschrijfformulier. Aanmelden kan tot 15 augustus 2018. Voor de overige NK-wedstrijden kun je je op een later moment aanmelden, bericht over deze inschrijving volgt. 

Organisatie
Het Nationaal Kampioenschap HANOS Gouden Koksmuts wordt voor de 58ste keer gehouden. De wedstrijd vindt plaats tijdens de Horecava, de grootste nationale vakbeurs voor professionals in de foodservice industrie. De beurs beleeft in 2018 haar 62ste editie. Meer informatie is te vinden op www.horecava.nl.
Het Gastronomisch Gilde is dé vakvereniging voor professionals in de Gastronomie met zo’n 3.000 leden. Zie voor meer informatie www.gastronomischgilde.nl.

De wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt door HANOS Internationale Horeca Groothandel. De Loohoeve won in 2018 de HANOS Gouden Koksmuts.  
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by