Nieuws

17-08-2016 15:38

Theo Coumans nieuwe wethouder Nederweert

In een extra raadsvergadering op dinsdag 9 augustus is Theo Coumans (VVD) benoemd als wethouder van de gemeente Nederweert. Hij volgt Hans Houtman op die op 28 juni als wethouder afscheid nam van de raad.
 
Theo Coumans is 48 jaar oud en woont in Ospel. Hij is getrouwd en vader van twee dochters en een zoon. De heer Coumans is agrarisch ondernemer. In de periode van 2006 tot 2014 was hij raadslid voor de VVD in Nederweert. Na de beëdiging bedankte de kersverse wethouder iedereen voor het in hem gestelde vertrouwen. Hij hoopt dat hij goed kan samenwerken met alle raadsfracties.
 
Op het gebied van de portefeuilleverdeling is er in overleg met coalitiepartner CDA besloten om het onderdeel plattelandsontwikkeling, waar het programma ‘Buitengebied in Balans, samen groots, samen doen!’ onder valt, over te dragen aan wethouder Hubert Mackus. Het onderdeel Openbare Ruimte, nu nog in de portefeuille van wethouder Mackus, gaat naar Theo Coumans.
 
De exacte portefeuilleverdeling wordt nog vastgesteld door het college en bekendgemaakt aan de raad en via www.nederweert.nl. Familie, vrienden, bekenden, raadsleden en collegeleden feliciteerden de nieuwe wethouder na zijn benoeming. Onder hen ook zijn voorganger Hans Houtman die hem veel succes wenste.
 
Het gemeentebestuur en medewerkers van de gemeente Nederweert wensen de heer Coumans eveneens heel veel succes en plezier in zijn nieuwe functie. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by