Nieuws

29-08-2016 15:58

Logistic Force opent 15de vestiging in Weert

In oktober 2016 opent Logistic Force Weert haar deuren. De nieuwe vestiging bevindt zich aan de Graafschap Hornelaan in Weert.
Met de komst van een nieuwe vestiging in Weert maakt Logistic Force een ambitieuze groei waar waardoor zij heel Limburg kunnen bedienen als dienstverlener in flexibele arbeid.

Vanuit de nieuwe vestiging in Weert zal met name Midden en Zuid-Limburg bediend worden. Door deze uitbreiding speelt Logistic Force in op de toenemende vraag naar gekwalificeerd personeel in de sectoren transport en logistiek in heel Limburg.

Over Logistic Force
Logistic Force is een landelijk opererende dienstverlener in flexibele arbeid, die werk biedt aan gemiddeld 1500 tot 1700 medewerkers in de transport en logistiek. Logistic Force is specialist in het samenbrengen van werkgevers en werknemers.
Wat Logistic Force uniek maakt is de gedegen kennis van de markt en de gestelde eisen binnen de sector. Hierdoor is Logistic Force uitstekend in staat om de perfecte match te vinden tussen de geschikte kandidaten en de passende opdrachtgevers. 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by