Nieuws

26-09-2016 09:23

Nieuwe voorzitter voor Stichting Venlo-Loopstad.com

Nico van Knippenberg draagt na de twaalfde editie van de Venloop het voorzitterschap over aan mede-oprichter en bestuurslid Erik Schnock, de huidige secretaris van Stichting Venlo-Loopstad.com.

Na twaalf mooie en succesvolle jaren voorzitter te zijn geweest van Stichting Venlo-Loopstad.com, heeft Nico van Knippenberg besloten zijn functie als voorzitter te gaan beëindigen na aanstaande editie van de Weir Venloop van woensdag 22 maart tot en met zondag 26 maart 2017. "Na ruim twaalf jaar met heel veel plezier te hebben gebouwd aan ons fantastisch meerdaags evenement, draag ik met pijn in het hart, maar ontzettend blij en trots dat ik er deel van heb mogen uitmaken, het stokje over. Ik ben blij dat ik mijn opvolger binnen de Venloop heb gevonden. Samen met de overige bestuursleden en de drie medewerkers is de continuïteit hiermee gewaarborgd”, aldus Nico van Knippenberg.

Er is bewust voor een opvolger binnen het bestuur gekozen. Huidige secretaris Erik Schnock is als initiatiefnemer vanaf het begin nauw betrokken bij de Weir Venloop en is enthousiast over zijn nieuwe rol als voorzitter: “Wat twaalf jaar geleden ontstond als een spontaan idee is inmiddels uitgegroeid tot een internationaal evenement, dat niet meer weg te denken is uit de activiteitenkalender van Venlo en de (inter-) nationale hardloopkalender. Inmiddels werken er drie medewerkers en ruim duizend vrijwilligers mee aan de Venloop. Ik ben er trots op dat ik de nieuwe voorzitter mag zijn van deze organisatie die ik, hoe groot en professioneel ze inmiddels is, toch nog altijd een beetje als ‘mijn kindje’ beschouw. Samen met mijn collega bestuursleden wil ik met het Venloop-gevoel blijven werken aan het verder volmaken van de organisatie en nieuwe, innovatieve elementen toevoegen.”
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by