Boscafe Het Rimpelt en Boscafe Het Maasdal: Inspiratie van de natuur

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2018



Wanneer je de hectiek van het bedrijfsleven even wilt ontvluchten, werkt niets zo goed en inspirerend als de natuur opzoeken. Daarmee hoeft de business niet tot stilstand te komen, want Boscafé Het Rimpelt in Afferden en Boscafé Het Maasdal in Horst bieden alle faciliteiten om te vergaderen, een presentatie of een borrel te organiseren dan wel een zakelijke lunch of diner te houden.

Tekst: Aart van der Haagen Fotografie Marcel Krijgsman

Vijf jaar geleden opende Boscafé Het Maasdal in Horst zijn deuren, begin 2017 volgde Boscafé Het Rimpelt in Afferden, met dezelfde formule. Mara Peeters, bedrijfsleidster van laatstgenoemde locatie, vertelt daarover: “Beide gelegenheden liggen in een prachtige, bosrijke omgeving. Die landelijke sfeer komt terug in de interieurs, waar een huiselijke ambiance heerst. Onze medewerkers maken dat prettige gevoel compleet.” Jelle Janssen, bedrijfsleider van de accommodatie in Horst, haakt daarop in: “We werken met jonge, enthousiaste teams, die er veel voldoening uit halen om de gasten een fijne beleving te bieden en aan het eind met een glimlach te laten vertrekken. Bij speciale wensen passen we ons graag aan, ook als het gaat om het reserveren van een ruimte voor grotere bijeenkomsten als een bedrijfsfeest of een presentatie. Uiteraard beschikken we over de benodigde faciliteiten, zoals een beamer.” Op beide locaties bevindt zich een groot terras,
dat gemakkelijk aan de binnenruimte gekoppeld kan worden. Afhankelijk van het tijdstip en de wensen serveert de keuken een goed verzorgde lunch, een diner à la carte of een Bourgondisch tapasmenu met vijf gangen, desgewenst gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde soorten bier of wijn. 



UNIEKE ATTRACTIE
Een formele zakelijke activiteit laat zich bij beide accommodaties prima combineren met een informeel programmaonderdeel. Peeters: “Er liggen rondom Boscafé Het Rimpelt volop wandel- en fietsroutes in de directe omgeving, voor wie de natuur wil ontdekken. Verder beschikken we over een eigen midgetgolfbaan, die voor iedereen laagdrempelig is.” Janssen: “Bij Boscafé Het Maasdal om de hoek bevindt zich een activiteitenboerderij en later dit jaar gaat een unieke attractie open: Mind Mystery, een huis dat op zijn kop staat. Je kunt er straks een wandeling langs optische illusies maken en het Optisch Bedrog Museum bezoeken.” Beide Boscafés zijn ondanks hun groene ligging vlot bereikbaar vanaf hoofdwegen en bieden genoeg gratis parkeergelegenheid. Geen enkele reden voor stress, dus. Integendeel, je komt bij deze gastvrije horecalocaties volledig tot rust en doet nieuwe energie op. 

www.restaurantboscafe.nl
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by