De Bovenste molen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2007

| mei 2007 | met: ferry bredius | meetings |

“Dit hotel dateert al van vóór de oorlog en is sinds 1975 onderdeel van Bilderberg. In die lange tijd is De Bovenste Molen verweven met de geschiedenis van Venlo. Om ook de komende jaren goed door te komen, hebben we eind vorig jaar besloten tot een grondige renovatie, maar met oog voor traditie en stijl. De uitstraling is nog dezelfde maar qua faciliteiten is het hotel met sprongen vooruit gegaan.” In eerste instantie is de lobby onder handen genomen, waarna het geheel er uitnodigend uit ziet, met een fraaie trappartij als karakteristiek element. Vervolgens is het hele interieur vernieuwd, waarbij vooral aandacht voor de conferentiezalen en de 57 hotelkamers. Bredius: “Bepaalde elementen hebben we bewust in ere gehouden. De bloembakken met de rode geraniums bijvoorbeeld, dat zijn karakteristieke elementen die niet mogen ontbreken.”

Vooral voor de zakelijke gast is er een inhaalslag gemaakt. Draadloos internet door het hele hotel, prettige vergaderruimtes, extra grote bureaus op de kamers en bijvoorbeeld de mogelijkheid tot persoonlijke secretariële ondersteuning. Speciaal voor deze categorie gasten heeft De Bovenste Molen sinds de verbouwing 23 zogenaamde ‘Executive rooms’. Deze kamers zijn speciaal ingericht voor werkgerelateerde overnachtingen. Voor de nodige ontspanning biedt De Bovenste Molen sinds kort een heus zwembad en een wellness center met sauna, Turks stoombad en een massagesalon. Bredius: “Ook onze zes vergaderzalen zijn nu geschikt voor elke denkbare meeting. De ruimtes zijn na de renovatie voorzien van alle moderne technische middelen. Het meubilair is speciaal uitgezocht met het idee om er lang op te kunnen vergaderen.”

Toch staat ontspanning voorop. Ontspanning voor de vele mensen die een heerlijk weekendje weg willen doorbrengen in een prachtige omgeving. Bredius over de talrijke mogelijkheden die de omgeving biedt: “Op de zaterdagen en de zondagen zal de nadruk liggen op gasten die willen genieten. Genieten van bijvoorbeeld een lange wandeling, mountainbiken, boogschieten of zelfs een tocht met sleehonden. Het zijn slechts enkele activiteiten die wij faciliteren. Onze gasten moeten met een glimlach binnenkomen en met een nóg grotere lach weer vertrekken. Dan hebben wij het goed gedaan.”

Ouderwetse gastvrijheid in een modern hotel

Verscholen in de uitgestrekte bossen van Venlo bevindt zich Bilderberg Hotel De Bovenste Molen, onderdeel van de Bilderberg. Een oase van rust, ontspanning, nieuwe zakelijkheid en klasse. Dit hotel staat al sinds jaar en dag bekend als dé ontmoetingsplaats voor mensen uit Venlo en omstreken. Zakelijke gasten én particulieren genieten hier van de uitstekende service, goed eten en de prachtige natuur. Noord Limburg Business sprak met General Manager Ferry Bredius over de onlangs afgeronde renovatie die De Bovenste Molen heeft ondergaan.

| BUSINESS | noord limburg | |

klasse en stijl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by