Glimmende bolides op de golfbaan

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2009

Glimmende bolides op de golfbaan

Dit jaar was de autotestdag van Noord Limburg Business alweer aan haar vierde editie toe. Wederom stelde een aantal autodealers uit Noord Limburg enkele auto’s ter beschikking die door een groep testrijders op 6 april mocht worden getest. Na de proefrit werd de testrijders gevraagd hun oordeel vellen over de auto’s. Maar liefst vijf dealers reisden samen met vijftien testrijders af naar Golfbaan Bleijenbeek, gelegen op het gelijknamige landgoed.

De weergoden waren Noord Limburg Business duidelijk gunstig gezind toen de autodealers en testrijders arriveerden. Genietend van een welkomstdrankje op het fraaie terras met uitzicht op de golfbanen, schudden autodealers en testrijders elkaar de hand. Ondertussen stonden op het terrein de testauto’s te blinken in de zon en werden zij alvast op de gevoelige plaat vastgelegd. Hoewel alle auto’s natuurlijk hoge ogen gooiden, viel het wel op dat een aantal auto’s zeer in trek was.

Nadat de testrijders hun eerste proefrit hadden afgelegd, wachtten hen de taak om een oordeel te geven over de auto. Over het algemeen waren de testrijders het met elkaar eens: stuk voor stuk waren het zeer fraaie auto’s die elk tijdens de testrit hebben laten zien wat hun kwaliteiten waren. De ene auto werd bestempeld als compact en sportief, terwijl andere

auto’s als verrassend ruim werden ervaren. Een aantal auto’s scoorde zelfs zeer hoog op het gebied van prijs-kwaliteit verhouding. Ook bleek uit de ingevulde testformulieren dat de autofabrikanten tegenwoordig erg veel aandacht besteden aan uitstraling en accessoires, aspecten waarop de auto’s over het algemeen ook veel punten op kregen toebedeeld. Nadat de testverslagen waren ingevuld, kreeg elke testrijder de gelegenheid om ook die andere auto’s eens uit te testen, en dat liet men zich geen twee keer zeggen. Na het testen van de auto’s bood de organisatie van Golfbaan Bleijenbeek de aanwezigen een heerlijk diner aan en kon er uitgebreid worden nagepraat over de dag. De autotestdag was wederom een geslaagde dag. Op naar volgend jaar!

De autotestdag werd mogelijk gemaakt dankzij de medewerking van de dealers in Noord Limburg

EMA Venlo

De Maassche

Autobedrijf van den Hombergh

Oostendorp Toyota

Auto Arena

Fotografie auto’s:

Lei Spreeuwenberg

Testrijders Noord Limburg Business autotestdag op 6 april 2009

Auto Testrijder

Mercedes E-klasse Frank Vaassen – McDonald’s

BMW 3-serie Luud Willemsen – De ICT coach en Jos Derkx – Systemec BV

Ford Kuga Thijs Truien – Way2Lease

Seat Exeo Harry van den Munckhof –

Autoschadebdrijf Horst

Toyota iQ Richard Ooms – HCR Wilhelmina

Mercedes E-klasse Peter Dinessen – Dinessen Reclame BV en Paul Habets – Aqua Master Cleaning

Mini Cooper Huub Janssen en Niek Hettinga – Peelrand Makelaardij

Ford Ka Frank Vaassen – McDonald’s

Skoda Superb Jos Moling – KCO-PHAROS en

Paul van Rengs – L!nQ Event Group

Toyota Avensis Gabriel Thijssen –

CEMAG ICT Solutions

Peugot 107 Paul Lutters – Bol Accountants

Volkswagen Passat CC Mieke Holtermans - TopProfile

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by