Theater de Maaspoort: Geeft u uw relaties wel genoeg aandacht?

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2014

Klantenbinding door relatiebeheer is beslissend voor het succes van de onderneming, vooral in het midden- en kleinbedrijf.

Het beheren van relaties is essentieel om klanten te behouden maar ook om nieuwe klanten te werven. Want zeker in de huidige tijd waarin klanten steeds kritischer worden, is uitblinken belangrijk. Uitblinken in alles wat u doet en daardoor uw relaties blijven verrassen en verbazen.

Hoe mooi zou het zijn als u ook zelf hiervan ultiem kunt genieten?

Steeds meer bedrijven weten samen met hun relaties hun weg te vinden naar De Maaspoort. “De businessclub Theater & Zaken is sinds 2010 uitgegroeid tot een club met 56 leden. Binnen enkele jaren willen we doorgroeien naar 100 leden waarmee we een van de toonaangevende businessclubs uit de regio zullen zijn”, zegt Linda van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort. “Theater & Zaken is een exclusieve manier van relaties beheren én netwerken. De omgeving en live-ervaring maakt elke avond uniek waardoor relaties het niet snel zullen vergeten. Theater is tevens meer dan ballet en toneel. Ook grote bekende namen als Najib Amhali, Nick & Simon en Jandino staan op het podium. Voor elke relatie een passende voorstelling.”

De Maaspoort lanceerde onlangs haar nieuwe logo waarin de nadruk naast ‘theater’ ook op ‘events’ is komen te liggen. “De Maaspoort is allang meer dan een theater alleen”, aldus Van Vegchel.

www.maaspoort.nl

Geeft u uw relaties wel genoeg aandacht?

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by