Eerste Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop groot succes

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2014

Eerste Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop groot succes

Op zondag 5 oktober vond de eerste Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop plaats. Zoals de naam van het evenement al doet vermoeden is Rühl Haegens Molenaar als hoofdsponsor voor 3 jaar aan dit evenement verbonden.

Het accountantskantoor, dat aan de Noordsingel grenst, voelt zich verbonden met de (hardloop)sport. De weg naar een gezonde onderneming begint met een gezonde ondernemer. Veel medewerkers van Rühl Haegens Molenaar zijn actief in de hardloopsport en hadden zich dan ook met twee teams ingeschreven voor de bedrijvenrun. Met onder meer deze bedrijvenrun en een gezondheidsexpo in de plaatselijke schouwburg is de Venrayse Singelloop meer dan alleen een hardloopwedstrijd.

Aantal deelnemers overstijgt alle verwachtingen

Ondanks dat het weer niet meezat, bleek de Venrayse Singelloop bijzonder populair. Met een 600-tal voorinschrijvingen steeg het deelnemersveld uiteindelijke tot ruim 800 hardlopers in verschillende leeftijden en afstanden om van het mooie parcours rond het centrum van Venray te genieten.

Dat het evenement zoveel deelnemers zou trekken had niemand verwacht. “We hadden gerekend op circa 400 deelnemers. Dit is het dubbele, dat is fantastischˮ, aldus medeorganisator Freddie de Vries van hoofdsponsor Rühl Haegens Molenaar. Het succes is mede afhankelijk door de vele ondersteuning die de organisatie heeft ervaren bij de realisatie van het evenement. “Heel veel mensen hebben het evenement gedragen. Bedrijven, instellingen, verenigingen en particulieren, iedereen was meteen super enthousiast toen ik over het evenement begon.ˮ Ruim 100 vrijwilligers hebben mede het succes van deze eerste Singelloop bepaald.

Opbrengst naar

Jeugdsportfonds

Ë®, aldus De Vries.

Rühl Haegens Molenaar daagt u uit voor de run in 2015

Ook in 2015 wordt de Rühl Haegens Molenaar Venrayse Singelloop georganiseerd “We zijn nog zoekende naar een datum die past in de Venrayse agenda, maar hij komt zekerˮ, aldus De Vries. De organisatie zal een professionaliseringsslag gaan maken, “zodat we klaar zijn voor nog veel meer actieve lopers in de komende jaren. Onze aandacht zal in 2015 uitgaan naar verbetering van het inschrijfproces en aandacht voor onze sponsoren. Dit hebben we, door de enorme drukte op de wedstrijddag, enigszins laten liggen. Ook zal in 2015 het evenement worden uitgebreid met een wandeltocht. Voor komend jaar daag ik alle ondernemers in de regio uit om met een team deel te nemen aan dit energieke en vooral leuke evenement.ˮ

bedrijfswagentestdag

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by