Boscafé het Maasdal

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2015

Boscafé Het Maasdal

Een heerlijke eet- en drinkgelegenheid, gelegen in de Kasteelse bossen te Horst. Omgeven door enkel natuur, maakt deze locatie uniek in zijn soort. De ideale plek om er lekker even uit te zijn en te genieten van het mooie uitzicht onder het genot van een drankje en hapje.

Wij bieden u een heerlijke lunch, een à la carte menu en ons wel bekende Bourgondisch Tapas 5-gangen menu aan. Ook voor onze speciale bierkaart en Fleur de Café theesoorten bent u bij ons op het juiste adres.

Deze locatie is tevens uitermate geschikt voor onze geliefde feesten en partijen. Huwelijken, verjaardagen, bedrijfsuitjes, teambuilding, vergaderingen etc. zijn voor ons geen probleem. Gezien de rustige omgeving is deze locatie ook passend voor bijvoorbeeld een koffietafel. Neemt u gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Onze deuren staan 7 dagen in de week en 365 dagen in het jaar vanaf 11:00 uur voor u open. Wij sluiten pas zodra onze laatste gast met volle tevredenheid ons restaurant heeft verlaten.

Onze keuken is tot 21:00 uur geopend, tevens houden wij graag

rekening met alle wensen van onze gasten en uiteraard ook met de allergieën.

Op onze website vindt u informatie over de mogelijkheden bij het Boscafé en kunt u alvast kijken naar onze uitgebreide kaart.

Wij zien u graag, bij ons in het Boscafé.

Sven Nyqvist, Wouter Hoeijmakers en ons geweldig Boscafé-team!

BN’ers kleuren Mondriaan-remake Victory Boogie Woogie in

“Een uniek schilderij voor een uitzonderlijk doel in de townships in Zuid-Afrika.” Zo omschrijft Frank Faessen van Art Center De Raay in Baarlo de 574 vakjes tellende beroemde Mondriaan-remake Victory Boogie Woogie, die door talrijke BN'ers is ingekleurd. Op vrijdag 3 juli, tijdens een concert van Trijntje Oosterhuis in de tuin van Kasteel De Wittenburg in Wassenaar, presenteerde Faessen het schilderij aan Nederland.

Elk vakje is door de penseelstreek van een andere ‘schilder’ persoonlijk ingekleurd en zal via verloting naar de gelukkige eigenaar gaan. De opbrengst van het schilderij gaat naar de Health Promoters die gezondheidseducatie verzorgt in de townships van Zuid-Afrika. Een indrukwekkende stoet BN'ers steunt deze sympathieke actie. Gordon, Isa Hoes, Karin Bloemen, burgemeester Aboutaleb van Rotterdam, Manuela Kemp, gouverneur Bovens, Patricia Steur, Nurlaila Karim, Antje & Romy Monteiro, Klaas Wilting, Petra Heyboer en vele anderen, ze schilderden hun vakje en steunen zo het werk van de Health Promoters.

Tijdens het concert van Trijntje Oosterhuis in Kasteel de Wittenburg bevond zich onder de gasten een groot aantal ambassadeurs die hun land in Nederland vertegenwoordigen. “Hét moment om deze bijzondere remake een internationaal tintje te geven,” benadrukt Faessen.

Op deze memorabele avond schilderde mevrouw Shida Bliek (oprichtster van Diplomat Club Wassenaar) namens alle ambassadeurs ook één vakje. Het enthousiasme om dit initiatief juist in het Mondriaanjaar te realiseren bleek enorm. Zeker door de koppeling met de Health Promoters. "De kinderen en jonge vrouwen in Zuid- Afrika hebben deze ondersteuning hard nodig en het is bijzonder leuk om dit te doen. Zoiets samen realiseren geeft een geweldig gevoel.”

  

Kindersterfte anno 2015

Nog steeds sterven kinderen in Zuid-Afrika vanwege slechte hygiënische omstandigheden. “Dit heeft mij zo geraakt dat ik het werk van de Health Promoters graag ondersteun. Deze organisatie maakt namelijk écht het verschil en kan via educatie het leven van de mensen in de townships structureel verbeteren.” Door een lot te kopen à € 10,- maak je kans om de bijzondere remake te winnen. Bovendien ontvangt de winnaar het boek waarin alle ‘schilders’ een persoonlijke noot schreven. “Aan het einde van dit Mondriaanjaar heeft één persoon, na trekking via de notaris in november, een wel hele bijzondere ‘Mondriaan’ aan de muur hangen,” glundert Faessen.

Loten kunt u kopen via www.educatievoorafrika.nl.

“Het was heel bijzonder voor Art Center de Raay om een avond bij Thé Lau te zijn geweest, helaas overleed hij op veel te jonge leeftijd op dinsdag 23 juni jl.”

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by