BTB Fire & Medical Support: Alles voor veiligheid onder één dak

Magazines | Noord-Limburg Business nr 4 2015

Al achttien jaar is BTB Fire & Medical Support uit Uden specialist op het gebied van veiligheid. Het bedrijf is zowel leverancier als professioneel ontzorger. Van Risico Inventarisatie & Evaluatie, ontruimingsplattegronden en BHV-opleidingen tot de registratie en de oproep van cursisten en de keuring van blusmiddelen; voor alles heeft de klant een adres met een aanspreekpunt. “Hier vind je alles onder één dak.”

BTB Fire & Medical Support

Alles voor veiligheid

onder één dak

Aan het woord is Ferry van Merriënboer, communicatieadviseur bij BTB. “We zijn een veelzijdig bedrijf en daardoor redelijk uniek. Door een compleet pakket aan te bieden, heeft de klant op het gebied van veiligheid niet met allemaal verschillende bedrijven te maken. Eigenlijk kunnen wij de gehele administratie op het gebied van bedrijfshulpverlening uit handen nemen. Bovendien kan er heel makkelijk een koppeling worden gelegd met de organisatie van medische hulpverlening, brandbestrijding en technische hulpverlening bij evenementen. Daarin is EMS gespecialiseerd, dat onder hetzelfde moederbedrijf valt als BTB.”

Moderne faciliteiten

BTB beschikt over een eigen locatie met twee leslokalen en moderne faciliteiten zoals een bluscontainer die te gebruiken is bij de BHV-cursus en bij de oefeningen van de brandweer. Door onder andere een flash-over, het plotseling ontbranden van een hete rookgaslaag, biedt de container de brandweer de mogelijkheid om onder realistische omstandigheden op locatie te kunnen oefenen. De brandweeroefeningen kunnen ook ondersteund worden met autowrakken of een oefenschip. Daarnaast beschikt BTB over verschillende voertuigen zoals ambulances en brandweerwagens.

Sinds kort heeft BTB een eigen webshop waar alle mogelijke veiligheidsproducten te vinden zijn. “BTB is groothandel voor ondernemingen maar ook collega BHV-bedrijven maken gebruik van onze BHV- pakketten om les geven. Bovendien kunnen particulieren er ook terecht.”

Brabantse gastvrijheid

Volgens Van Merriënboer komen veel bedrijven al jaren over de vloer bij BTB. “Met zulke bedrijven bouw je een bijzondere band op. We hebben zelfs klanten uit Friesland en Groningen. Persoonlijk denk ik dat klanten graag voor ons omrijden omdat wij niet alleen professioneel te werk gaan, maar ook omdat hier nog de Brabantse gastvrijheid te vinden is. Om klanten die verder weg zitten tegemoet te komen, gaan we vanaf november van dit jaar gebruik maken van meerdere locaties in de randstad.” n

Veiligheid

Dutch Safety Group

DSG staat voor kwaliteit, professionaliteit en veiligheid voor ieder evenement en iedere onderneming. DSG is de moederonderneming van BTB Fire & Medical Support, Event Medical Service (EMS) en EMS Care.

www.btbwinkel.nl - www.btbfireandmedical.nl

Regionale

specialisten/zzp'ers

Ondanks het soms wat onzekere bestaan maken steeds meer professionals de overstap van medewerker in loondienst naar zelfstandig ondernemer, regionale specialist of zzp’er. Bedrijven maken graag, en steeds vaker, gebruik van hun expertise en diensten om zo hun kosten verder te kunnen flexibiliseren. De komende 12 maanden zullen wij u in ons magazine op de hoogte houden van alles wat er speelt rondom deze regionale specialisten. Of het nu gaat om hun expertise, de manier van bedrijfsvoering of hoe ze zich profileren op de zakelijke markt.

Na deze aftrap in onze zomereditie bieden wij de deelnemende specialisten ook de kans om zich te profileren of voor elke uitgave een tip aan te leveren. Deze tip kan bestemd zijn voor alle collega’s, of juist voor alle ondernemers in de regio.

De rubriek ‘regionale specialisten’ verschijnt niet alleen in print. Ook online hebben we een speciale rubriek op de website waar de deelnemende regionale specialisten te vinden zijn. Worden er door de deelnemende specialisten leuke tips of thema’s aangedragen, dan plaatsen wij deze op de website en indien mogelijk ook in de nieuwsbrief.

Bent u als regionale specialist en/of zelfstandige actief? Wilt u zelf een bijdrage leveren en uzelf in de regio profileren? Dan is deze rubriek iets voor u!

Meer info: Aysun Mahubessy-Saruhan, 024-6421917

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by