Alpha Labs: ICT-beheer hoeft niet duur te zijn

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2015

ICT-beheer hoeft niet duur te zijn

Bij Alpha Labs kunnen ondernemers het complete ICT-beheer uitbesteden. Denk hierbij aan de standaard werkplekken en servers, maar ook netwerkapparatuur, printers en mobiele apparaten, zoals smartphones en tablets.

“We creëren een betrouwbare en stabiele ICT-omgeving van waaruit de klant diens dagelijkse activiteiten kan uitoefenen”, licht eigenaar Carlo Giliam toe. “In combinatie met regelmatig onderhoud en bewaking van de essentiële werkplekken, servers en netwerkapparatuur zorgen we voor een structurele verbetering van de ICT-infrastructuur.”

De prijsstelling is zodanig opgezet dat er voor ieder bedrijf een passende oplossing is. Giliam: “Abonnementen zijn mogelijk per apparaat of per gebruiker. Daarbinnen zijn er drie verschillende pakketten met een vaste prijs per maand. Bij een Basis-pakket maakt de klant zelf een inschatting of een probleem bij onze helpdesk moet worden gemeld. Bij een Plus-pakket trekken we bij eventuele calamiteiten zelf direct aan de bel en plegen we uitgebreid onderhoud. Het Compleet-pakket is een vaste prijs oplossing van het Plus-pakket en bevat standaard een online back-up van alle bestanden, zoals documenten, foto’s, video, etc.”

“ICT lijkt een aspect dat eenvoudig zelf te regelen is, maar vaak gaat het dan toch mis bij onderhoud met alle gevolgen van dien. Met onze vaste tarieven bewijzen we dat het uitbesteden van ICT-beheer niet duur hoeft te zijn”, aldus Giliam.

Het team van

wenst u een

succesvol 2016!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by