VVV-Venlo sluit zich aan bij grootste mobiele platform voor stedenapps

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2016

Kom je ruimte tekort of verlies je het overzicht door de talloze apps op je smartphone of tablet? CityInformation biedt de alles-in-één oplossing: de CityApp. Voor ruim 200 Europese steden is er een CityApp beschikbaar die de vele online mogelijkheden samenbrengt onder één gratis te downloaden applicatie voor iOs en Android.

VVV-Venlo sluit zich aan bij ’s werelds

grootste mobiele platform voor stedenapps

De gebruiksvriendelijke CityApp is ideaal voor zowel inwoners als bezoekers van een stad: van het lokale nieuws, het openbaar vervoer en de lokale evenementen tot het online bestellen van kleding, elektronica en kaartjes voor sportwedstrijden, concerten en de lokale bioscoop. Daarnaast biedt de CityApp de mogelijkheid om eenvoudig een hotel, last-minute of verre vakantie te boeken. Nog nooit was het zo eenvoudig én vooral overzichtelijk om vanuit één app toegang te krijgen tot de online wereld van jouw favoriete steden.

VVV-Venlo heeft besloten om samen te gaan werken met CityInformation om zo onder andere de eigen kaartverkoop naar een hoger plan te tillen. Marco Bogers, directeur van VVV-Venlo ziet vele voordelen in de CityApps: “Door de samenwerking tussen VVV-Venlo en CityInformation is het vanaf nu mogelijk om in de Venlo, Roermond en de Venray App eenvoudig tickets te bestellen voor de wedstrijden van VVV-Venlo. Verder neem je met een paar clicks een kijkje in onze fanshop én blijf je op de hoogte van het laatste nieuws over de club.”

Bjorn Poels, general manager van CityInformation, licht de samenwerking toe: “We zijn inmiddels met een groot aantal betaaldvoetbalclubs in binnen- en buitenland een officiële samenwerking aangegaan, waaronder in Nederland met onder andere PSV, AZ en VVV-Venlo. Vanaf nu kun je vanuit je eigen CityApp eenvoudig switchen naar een andere stad. Op deze manier kun je dus eenvoudig een virtueel bezoek brengen aan ruim 200 Europese steden en boek je dus bijvoorbeeld in Londen ook zeer eenvoudig een kaartje voor een wedstrijd van West Ham United. Op korte termijn zullen er weer ruim 250 steden in 20 verschillende landen worden toegevoegd aan het platform. Daarnaast wordt de CityApp steeds verder ontwikkeld en worden er nieuwe functies toegevoegd om zo het gebruik en de ervaring van de CityApp te optimaliseren.”

Door intensief samen te werken met wethouders en citymarketeers, streeft CityInformation ernaar om elke stad zo compleet mogelijk weer te geven in de CityApp. Van de lokale horeca en winkelcentra tot de musea en de leukste evenementen in een stad. Dit maakt de CityApp van CityInformation de meest complete applicatie op het gebied van stedenapps.

Download jouw gratis CityApp door te zoeken op de stadsnaam in de Apple Appstore of Google Play. De CityApps van CityInformation staan meestal direct bovenaan weergegeven en zijn herkenbaar aan het CI logo linksboven in de hoek. Veel plezier met het gebruik van de CityApp! n

VVV-Venlo

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by