Aftrap BOB in Baarlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2016

BOB Noord-Limburg Business maakt deel uit van Noord-Limburg Business; een on/offline platform voor ondernemers uit de regio

Noord-Limburg. www.noordlimburgbusiness.nl

Alle foto’s en filmpjes van de BOB-Borrels zijn te bekijken op bob.noordlimburgbusiness.nl. Gebruikt u een smartphone om de site te bekijken, dan krijgt u bij het bezoeken van de website direct de melding met de vraag of u van de mobiele website gebruik wilt maken.

Business Ontmoet Business

Aftrap BOB in Baarlo

De eerste BOB-Borrel van dit jaar vond plaats op maandag 14 maart bij Kasteel de Berckt in Baarlo. Tijdens de bijeenkomst stond deze locatie en haar bijzondere bouwprojecten centraal. Momenteel werken Paul Nagels, zijn zoon Niek en compagnon Guus Leideritz samen met hun team hard aan de herbouw van een monumentale kasteelboerderij.

Na het welkomstwoord van BOB-organisator Danny Toonen werden twee amuses in de vorm van een zalmmousse en een aspergesoepje geserveerd. Vervolgens kregen de deelnemers een rondleiding van Niek Nagels en Guus Leideritz over het terrein, door het kasteel, de kelders en langs de eigen stookinstallatie. Bijzonder is dat de oude én nieuwe gebouwen op het terrein geheel in eigen beheer zijn opgeknapt met tweedehands bouwmateriaal. Het resultaat is een fraaie accommodatie midden in de natuur waar grote groepen tot 1.000 personen kunnen samenkomen voor een vergadering, spirituele workshop, teambuildingsuitje of een gala.

Na het eerste deel van de rondleiding konden gasten hun eigen hamburger samenstellen en met elkaar netwerken, waarna het tijd was voor de tweede rondleiding langs de monumentale kasteelboerderij. In de kasteelboerderij in aanbouw zijn al diverse zalen beschikbaar. Wanneer de bouw afgerond is, groeit het totaal aantal kamers op het gehele terrein van 100 naar 140. De muren van deze locatie zijn onder andere opgetrokken uit stenen afkomstig van de oude stadsmuur van Venlo. In de vloer is het beroemde labyrint dat in de kathedraal van Chartres ligt op schaal nagemaakt uit hardsteen. Ook zijn granieten trottoirbalken uit Maastricht gebruikt voor het construeren van een open haard.

Na de tweede rondleiding genoot iedereen van de tiramisu en kon men uitgebreid netwerken met collega-ondernemers. BOB-organisator Danny Toonen vond het een zeer geslaagde avond en is inmiddels alweer druk bezig met de organisatie van de volgende BOB-Borrel.

Bijdragen aan BOB

Heeft u als ondernemer een sfeervolle locatie die als decor voor een BOB-bijeenkomst kan dienen, of bent u een gastspreker met een interessant onderwerp waar de ondernemers in Noord-Limburg beslist van zouden moeten weten? BOB-organisator Danny Toonen is voor de BOB-Borrels in 2016 nog op zoek naar locaties en sprekers. Vraag Danny eens naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar BOB?

Bent u geen lid en wilt u ook eens een BOB-bijeenkomst meemaken? Dat kan tegen een vergoeding van 25 euro. Voor deelname dient u zich in te schrijven via de website bob.noordlimburgbusiness.nl. Zodra u zich heeft aangemeld, is dit bij het desbetreffende BOB-event te zien. Ook kunt u dan meteen uw eigen bedrijfsprofiel aanmaken en de naam en NAW-gegevens van uw bedrijf invullen. Als u al eens aan een BOB-Borrel heeft deelgenomen, hoeft u enkel de bij ons bekende gegevens te controleren en desgewenst aan te passen. BOB-leden kunnen hun gegevens op hun uitgebreide bedrijfsprofiel aanpassen, dat bovendien ook nog eens geheel naar eigen wens van extra informatie en afbeeldingen kan worden voorzien. Meer weten over BOB? Neem dan contact op met

BOB-organisator Danny Toonen (024-3503240/

danny@vanmunstermedia.nl) of Kathy van der Horst

024-3738502/Kathy@vanmunstermedia.nl.

bobborrel

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by