Column TRIAS: Nieuwe kansen binnen LimburgMakers 2.0

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2016

Op 8 december vond de kick-off meeting van Limburg Makers 2.0 plaats. LimburgMakers ondersteunt u als ondernemer bij het versterken van de concurrentiepositie van uw bedrijf én van Limburg als industriële regio. De provincie Limburg investeert voor komende jaar ruim ?1,5 miljoen in het nieuwe programma. De uitvoering ervan ligt bij het LIOF.

MKB-ondernemers in de maakindustrie en de logistiek kunnen gebruik maken van een drietal instrumenten, te weten innovatieproject, adviesproject en kennistraject.

Innovatieproject

Deze subsidie heeft als doel nieuwe, logistieke, innovatieve ontwikkelingen binnen een MKB onderneming te stimuleren, ondersteunen en versnellen. Het Innovatieproject is gericht op de ontwikkeling en realisatie van een innovatief fysiek product of een innovatieve dienst gekoppeld aan een fysiek product. De subsidie is maximaal 35% van de projectkosten, tot maximaal ? 70.000. Eigen personeelskosten mogen mee genomen worden tegen een forfaitair uurtarief van ? 60.

Adviesproject

Deze subsidie kan ingezet worden voor de inhuur van externe deskundigheid voor verbetering bedrijfsprocessen, onderzoek naar toepassingsmogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen.

De subsidie is maximaal 50% van de projectkosten, tot maximaal ? 10.000.

Kennistraject

Het doel van deze subsidie is het verbinden van wo- en hbo-kennisinstellingen in Limburg aan MKB bedrijven in de logistiek en vice versa om daarmee kennisuitwisseling te stimuleren. De subsidie is maximaal 75% van de projectkosten, tot maximaal ? 15.000.

TRIAS kan u ondersteunen!

De eerste deadlines zijn al in begin januari 2017.

Bent u geïnteresseerd in de bovenstaande regeling? Neem dan vrijblijvend contact op met TRIAS. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: TRIAS BV info@trias-subsidie.nl">info@trias-subsidie.nl 077-3560100

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by