BusinessApp brengt VVV-Venlo Business Netwerk bij elkaar

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2017


VVV-Venlo lanceerde twee maanden geleden, tijdens de Nieuwjaarsreceptie, de VVV-Venlo Business Netwerk App. Ondertussen werd de App al veelvuldig gedownload en gebruikt, al is er nog veel winst te boeken.

Mogelijkheden

VVV-Venlo communiceerde tot het heden via de website en vanaf oktober ook door middel van een nieuwsbrief. Hiermee worden alle Businessleden wekelijks op de hoogte gehouden van het laatste BusinessNieuws en BusinessEvents. Echter gaat ook VVV-Venlo met het digitale tijdperk mee en lanceerde dus de VVV-Venlo Business Netwerk App. Maar wat kan deze App allemaal?

Zodra mensen de App openen, zien ze bovenaan meteen het laatste nieuws van VVV-Venlo. Ook hebben Sponsoren en Partners de mogelijkheid gekregen om zichzelf te promoten op de App. Natuurlijk is de App ook voetbal gerelateerd en zijn op het startscherm de opstelling, de uitslag en de eerstvolgende wedstrijd te vinden. Vervolgens kunnen Businessleden naar het nieuwsoverzicht. Hier vinden zij het laatste nieuws in één oogopslag. Evenementen die eraan zitten te komen, mogelijkheden tot het promoten van ondernemingen of contractverlengingen; alles komt voorbij in de VVV-Venlo Business Netwerk App.

Toegevoegde waarde

Niet onbelangrijk om te vermelden, is dat de App alleen beschikbaar is voor sponsoren en partners die binnen het VVV-Venlo Business Netwerk behoren. Het idee van de App is dat partners elkaar makkelijker kunnen vinden via het ledenoverzicht in de App. Iedereen die zich aanmeldt via de App heeft de mogelijkheid een profielfoto toe te voegen. Met behulp van deze volledige profielen kunnen partners elkaar makkelijker vinden om eventueel ook nieuwe overeenkomsten aan te gaan. Dit is een enorme toevoeging binnen het VVV-Venlo Business Netwerk.

Naast het laatste BusinessNieuws en het ledenoverzicht zijn er in de App ook voetbal gerelateerde zaken te vinden. Zo staat niet alleen de competitiestand weergegeven, maar ook de aankomende wedstrijden die nog gespeeld moeten worden. Ook staan alle spelers en de technische staf in de App voor alle voetballiefhebbers binnen het VVV-Venlo Business Netwerk.

Aanmelden in de App

Als laatste staat er een BusinessKalender in de App. Hier zijn alle aankomende BusinessEvents te vinden van Eat & Meets en Top-ontmoeting tot de LadiesNight. Businessleden kunnen zich vanaf heden ook aanmelden via de App, zodat andere mensen kunnen zien wie er allemaal komen.

Reacties

Het grootste netwerk van Noord- en Midden- Limburg is vanaf heden dus ook digitaal verbonden met elkaar! Vele Partners maakte al gebruik van de App en zeiden daar onder andere het volgende over.

Rico Gielen (Seacon Logistics):

''De VVV-Venlo Business Netwerk App is compact en stijlvol vormgegeven. Efficiënt om binnen het VVV-Venlo Business Netwerk altijd de juiste relatie bij de hand te hebben om zodoende zakelijk contact te kunnen leggen. Het is dan ook een groot pluspunt dat alle persoonlijke profielen van de netwerkleden voorzien zijn van contactgegevens en een pasfoto. De app is van grote toegevoegde waarde voor de netwerkfunctie van VVV-Venlo.''

Steffie Hoeijmakers (Mi68):

''De VVV-Venlo Business Netwerk App is een goede aanvulling. Het is vooral fijn om een overzicht van de leden bij de hand te hebben, mét contactgegevens.''

Xander van de Kamp (ACS Cleaning)

''Als we een groot en sterk netwerk willen zijn dan moet iedereen zich ook presenteren op onze VVV-Venlo Business Netwerk App.''

Blijf verbonden met ons VVV-Venlo Business Netwerk!

delen:

Noord-Limburg Business nr 1 2017

Lees volledige uitgave online
Algemene voorwaarden Hosted by