ZUID juristen: het is al lastig genoeg

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

ZUID juristen: het is al lastig genoeg


"Bij ZUID juristen zijn we van mening dat juridische dienstverlening beter kan. We willen toegankelijk zijn en gemakkelijk benaderbaar. Daarnaast vinden we dat persoonlijk contact het verschil maakt. Zeker in een situatie waarin je een jurist nodig hebt," legt Thei Iding uit. ZUID juristen wordt geleid door mr. Thei Iding. Iding heeft ruim 27 jaar ervaring in de juridische dienstverlening als advocaat en bedrijfsjurist en is daardoor bekend met alle ins en outs van het juridisch advieswerk.

Ondersteuning

Het is al lastig genoeg, luidt de slogan van ZUID juristen. Daarmee wordt bedoeld dat ondernemen meer is dan het verkopen van een product of dienstverlening alleen en dat de veelvoud aan regels waar ondernemers rekening mee moeten houden, haast niet meer te overzien is. Daarom biedt ZUID juristen ondersteuning aan ondernemers in heel Limburg. Vanuit de vestigingen in Kerkrade en Venlo worden opdrachtgevers op maat bediend door ervaren juristen. Bij ZUID juristen kunt u terecht voor eenmalig advies, maar ook voor structurele advisering, voor het opstellen van overeenkomsten, het beoordelen van overeenkomsten, voor het interpreteren van CAO-bepalingen en het voeren van procedures bij de Rechtbank en andere instanties. ZUID juristen is daarnaast uw partner voor het inhuren van (interim-)juristen.

Aanpak

Kenmerkend voor ZUID juristen is de daadkrachtige aanpak tegen lagere tarieven dan gangbaar zijn in de juridische dienstverlening. Het is ook mogelijk een juridisch abonnement af te sluiten. Ideaal voor bedrijven zonder vaste jurist in dienst. Het pakket wordt op maat samengesteld. Het kan voor enkele uren of structureel, geheel naar behoefte van de ondernemer.

Zaken doen met ZUID juristen betekent een persoonlijke aanpak van uw zaken onder het genot van het bekende kopje koffie. ZUID juristen is voor u een flexibele partner die zich gemakkelijk plooit in uitdagende omstandigheden. Vanzelfsprekend is diepgaande juridische kennis daarbij het uitgangspunt.

Betrokkenheid

ZUID juristen maakt onderdeel uit van Wiertz Company, het familiebedrijf dat dit jaar precies 20 jaar bestaat en persoonlijk contact en lokale betrokkenheid hoog in het vaandel heeft staan. "Ik ben niet alleen betrokken bij mijn werk, maar ook binnen de gemeenschap waar ik woon en leef. Misschien dat ik net daarom jurist ben geworden", geeft Thei Iding lachend toe.

www.zuidjuristen.nl

 

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by