Bedrijvig Beurs krijgt steeds meer vorm

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2017

Bedrijvig Beurs krijgt steeds meer vorm

Vernieuwde opzet voor hét netwerkevent in de regio


De invulling van de vernieuwde Bedrijvig Beurs op woensdag 13 en donderdag 14 september 2017 in het Ebben Inspyrium te Cuijk krijgt steeds meer vorm. Organisatoren Aik Ducaat en Robert Hermens lichten alvast een tipje van de sluier op.


Namen van sprekers willen ze nog niet verklappen, maar volgens Ducaat biedt de beurs een heel divers programma. "We zijn hierover in gesprek met maar liefst 21 organisaties uit de regio. Denk dan aan regionale netwerkclubs, maar ook aan belangenbehartigers en diverse bedrijven. Allen leveren zij een bijdrage aan de realisatie van bijeenkomsten waarin netwerken, kennisoverdracht én een beursbezoek centraal staan. Als ondernemer wil je dat niet missen. Daardoor kunnen we onze exposanten een garantie geven van een hoogwaardige bezoekersdoelgroep."

De eerste partners die zich exclusief aan de beurs hebben verbonden en daarmee hun organisatie prominent in beeld brengen - zijn inmiddels ook bekend. Enthousiast vertelt Ducaat: "De vijf gemeenten uit het Land van Cuijk zijn allen ambassadeur van ons evenement. Rabobank Land van Cuijk & Maasduinen heeft zich wederom aan de beurs verbonden als kennispartner. Met BS Morgen hebben we daarnaast een partner in huis gehaald die als geen ander weet hoe je succesvolle zakelijke speeddates kunt organiseren."

Meer dan ooit draait het tijdens de Bedrijvig Beurs om interactie. Hermens vertelt: "Ontdek op de 5.000 vierkante meter tellende beursvloer meer dan 120 interessante exposanten uit de regio. De Bedrijvig Beurs geldt als hét netwerkplatform waar ondernemers de regionale kansen en kwaliteiten ontdekken. Dankzij de vernieuwde opzet met doorlopende speeddatesessies, inspirerende themabijeenkomsten en dagelijks een lezing van een spreker met nationale bekendheid is dit hét netwerkevenement dat niet in uw agenda mag ontbreken.

De nieuwe opzet valt goed in de smaak bij het bedrijfsleven in de regio. "Ruim zeventig organisaties hebben zich inmiddels verbonden aan de beurs. Deelnemerslijst en plattegrond zijn op onze website te vinden", vertelt Hermens enthousiast. "We kunnen absoluut stellen dat we voor de derde keer op rij weer een waardevolle samenkomst van het regionale ondernemersplatform realiseren. Hou 13 en 14 september dus vrij in uw agenda."


Ook uw organisatie op de kaart zetten in de regio?
Op zoek naar dé uitgelezen kans om uw netwerk verder uit te bouwen? Neem via de website www.bedrijvigbeurs.nl contact op met de organisatie om ook deel te nemen aan dit bijzondere evenement!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by