Profiel Culinair Educatie Centrum

Magazines | Noord-Limburg Business nr 1 2013

Natuurlijk genieten…

ProefLokaal Limburg

Een verademing op het gebied van vergaderaccommodaties is ProefLokaal Limburg (voorheen Culinair Educatiecentrum Limburg), gelegen in Midden Limburg bij natuurgebied de Braampeel. U ervaart er de rust en veelzijdigheid van deze bijzondere locatie. Voorzien van alle moderne faciliteiten biedt ProefLokaal Limburg een perfecte ambiance voor uw vergaderingen en zakelijke meetings. De faciliteiten zijn veelzijdig: sfeervolle ruimtes, voorzien van alle audiovisuele apparatuur. Bovendien kent elke ruimte afzonderlijk uitloopmogelijkheden naar het fraaie terras. In combinatie met de uitstekende culinaire mogelijkheden wordt uw zakelijke bijeenkomst zo tot een waar genoegen. Na een dag intensief vergaderen kunt u ’s avonds genieten van een goede nachtrust in de mooie appartementen van de Braampeel.

Uit ons gastenboek:

“Op een stralend zonnige middag hebben wij ons personeelsfeest gevierd bij ProefLokaal Limburg in Neer. Iedereen was erg enthousiast over het programma met een superleuke quizz, lekker eten en drinken. Wij raden iedereen deze locatie aan voor een bijzonder personeelsfeest”

Kwart eeuw

ABC-Hekwerk Lottum

Dit jaar bestaat ABC-Hekwerk Lottum 25 jaar. Sinds 15 februari 1988 staat Hilda Cuijpers aan het roer van de specialist op het gebied van buitenbeveiliging. Een bewogen periode met ups en downs. Een tijd waarin met hard werken, kwaliteit, nazorg en service, het verschil gemaakt werd.

Anno 2013 staat ABC-Hekwerk in Lottum als een huis. Reden voor directeur Hilda Cuijpers (54) het stokje met een gerust hart over te dragen aan haar zoons Remco en Dennis. Achter de schermen blijft de zakenvrouw alle verrichtingen van haar zoons volgen en waar nodig bijspringen of adviseren.

Vanaf half februari vormen beide mannen de directie en treden daarmee in de voetsporen van hun moeder. Remco (29) neemt de algehele leiding, verkoop en pr voor zijn rekening. Dennis (27) wordt verantwoordelijk voor de inkoop, planning en stuurt de monteurs aan. Hilda heeft drie zoons waarvan de jongste Berry (26), niet werkzaam is binnen het bedrijf.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by