Hotel Restaurant Brasserie Valuas: Totaalbeleving op culinair niveau

Magazines | Noord-Limburg Business nr 2 2013

Galerie de Hoeve & Domani

Galerie de Hoeve is gevestigd in een meer dan 100 jaar oude kloosterhoeve, gezegend met een prachtige binnenplaats. Eenmaal door de oude toegangspoort, proeft u meteen de romantiek en de rust. Gaat u vervolgens naar binnen, dan komt u in onze sfeervolle zaal geschikt voor grote en kleinere gezelschappen. Wij geven samen met u precies de gewenste invulling aan uw feest, bruiloft of reünie. Aan de zijkant van De Hoeve is een ruim terras grenzend aan de prachtige boomgaard van het nabij gelegen klooster. Bij mooi weer hebben wij in deze boomgaard al vaak onvergetelijke dinertjes en feestjes verzorgd! Ook voor zakelijke bijeenkomsten is De Hoeve uitermate geschikt. Steeds vaker wordt ons verzocht een uitvaart te verzorgen. In een heel intieme sfeer kan er op geheel eigen wijze afscheid worden genomen van een dierbare.

Indien uw voorkeur meer uitgaat naar iets groots en bijzonders, dan is wellicht Domani de locatie die u zoekt. Een oud kerkje in het centrum van Venlo omgetoverd tot een unieke plek voor alles wat u te vieren heeft, net als bij De Hoeve.

Domani is een bijzondere locatie gelegen in hartje stad Venlo. De voormalige Dominicanenkerk is voorzien van alle moderne faciliteiten en voldoet aan alle eisen voor het succesvol organiseren van de meest uiteenlopende bijeenkomsten en events; lezingen, concerten, diners, recepties, feesten en congressen.

We hopen u snel te mogen begroeten!

Pieters Beurskens & Jules Christis

Totaalbeleving op

culinair niveau

Hotel Restaurant en Brasserie Valuas is sinds 1980 een begrip in Venlo en omstreken. Voorzien van een Michelinster en een Bib Gourmand, zetten gastheer Marcel Swaghoven en chefkok Eric Swaghoven zich in voor een avondvullende totaalbeleving op het hoogste culinaire niveau.

Valuas is gevestigd in een historisch gebouw en kent een prachtige ambiance waarbij de oude gewelven en de moderne inrichting een authentieke en sfeervolle locatie opleveren. Het restaurant, dat sinds 2005 een Michelinster voert, kent een uitgebreide kaart met internationale invloeden en er wordt uitsluitend met marktverse ingrediënten gewerkt. De wijnkaart biedt een uitgebreide selectie wijnen van meer dan 500 items. Speciaal voor de zakelijke markt serveert Valuas een businesslunch van twee gangen incl. koffie en thee die desgewenst in een uur kan worden geserveerd. Wie de voorkeur geeft aan een wat informelere setting, kan terecht in de Brasserie die is bekroond met een Bib Gourmand. Hier kunnen diverse gerechten worden besteld, variërend van een broodje kroket tot en met een driegangendiner. Ook bevindt zich hier de nieuwe Wijnwinkel waar men prachtige flessen wijn kan kopen om weg te geven of om thuis van te genieten.

Zakelijk bijeenkomen

Valuas leent zich ook uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten. Zo kunnen er in de Wijnkamer kleine diners, presentaties en vergaderingen worden gehouden. De Maasbar biedt ruimte voor een bedrijfsborrel of een informeel drankje, vergezeld door enkele hapjes van de kleine kaart. Overnachten kan in één van de 17 hotelkamers, waarvan 1 suite, 3 luxe kamers en 13 standaardkamers die alle zijn voorzien van alle hedendaagse wensen. Tevens zijn de suite en luxe kamers voorzien van airconditioning. Deze wapenfeiten, plus het prachtige terras met uitzicht over de Maas en de zeer ruime eigen parkeergelegenheid, maakt Valuas dé locatie voor uw zakelijke bijeenkomst.

www.valuas-hr.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by