BoB: Uniek cross-over moment

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2013

Uniek cross-over

moment in Maasbree

BoB Noord-Limburg Business

fotografie karim de groot

Het combineren van twee evenementen gaf de deelnemers aan de BoB-borrel een mooi extra voordeel. Zij konden namelijk een ritje te maken in de aanwezige auto’s van de dealers, die gedurende de autotestdag overdag al goed warm waren gedraaid door de testrijders. Om 18.00 vond de aftrap plaats. Na het welkomstwoord van organisator Danny Toonen ging het woord naar Mike Brüll en Jeroen Wilbrots van Klanten Vertellen.

De heren presenteerden een klanten-beoordelingssysteem wat bij een aantal dealers al bekend was en de nodige discussie losmaakte. Vervolgens was het woord aan Carla Verweerden van Moda Bardolino die voor de gelegenheid een deel van haar mooie collectie exclusieve herenkleding tentoongesteld had. Zij gaf een korte pitch over haar assortiment dat voornamelijk uit maatkleding bestaat. Daarna volgende een heerlijk buffet verzorgd door Niëns Horeca met als gezellige afsluiter een heuse klassieke ijskar. Na het diner was er de mogelijkheid om een rondleiding door het pand van Niëns Horeca te volgen en werd de avond afgesloten met een informele borrel. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde avond. �

Op donderdag 13 juni 2013 vond de tweede BoB-borrel plaats voor ondernemers uit Noord-Limburg. Deze keer sloot het evenement aan op de inmiddels populaire autotestdag, waardoor er een cross-over moment werd gecreëerd. Veel deelnemers van de testdag namen namelijk ook deel aan de BoB-borrel bij Niëns Horeca in Maasbree.

Wilt u BoB-lid worden, of eenmalig gratis en vrijblijvend een BoB-bijeenkomst bijwonen? Meer informatie kunt u vinden op www.noordlimburgbusiness.nl/bob of opvragen bij BoB-organisator Danny Toonen: danny@vanmunstermedia.nl of 024-3503240.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by