Reacties van testrijders

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2013

Stan-Mark Berden, Gilde BT

“Deelnemen aan de Green-& Fun autotestdag van Noord-Limburg Business was zeker de moeite waard. Ik heb de testdag ervaren als een goed georganiseerde en leuke middag. Met name de combinatie tussen het op een informele manier spreken met bestaande en nieuwe contacten en het kunnen testen van verschillende mooie 'fun' auto's, heb ik als zeer positief ervaren. Volgend jaar ben ik zeker weer van de partij.”

Testrijders aan

het woord

De deelnemers van de green- en funtestdag waren erg te spreken over de testdag. Omdat tevreden klanten de beste ambassadeurs van een bedrijf zijn, laten we hen graag zelf aan het woord.

Jacqueline Hermsen,

PTAH kunstadvies

“Het was voor mij de tweede keer dat ik deelnam aan de autotestdag en wederom was het een gezellige dag. Een goed aanbod aan auto's met een leuke route naar de verschillende locaties, altijd goed georganiseerd! Jammer dat ik vroeg weg moest!”

Ralf Holzapfel, Lagotronics

“Lekker netwerken in een ongedwongen setting, waarbij we met mede ondernemers uit Noord-Limburg vier testritten met een gevarieerd aanbod van auto’s hebben kunnen maken.  Tijdens de tussenstops hebben we, onder het genot van een hapje en drankje, de rijervaringen kunnen delen.”

Marco Janssen,

Green People Recruitment

“De Green & Fun autotestdag was perfect georganiseerd, zodat iedereen veel tijd had om met elkaar kennis te maken en te netwerken. Daarnaast heb ik samen met de andere gasten genoten van het wagenpark. Van een volledig elektrisch aangedreven auto tot een supercharged 3 liter cabrio!”

Rob Leurs,

Rob Leurs Juwelier

“Ik vond het een bijzonder geslaagde dag waarbij we informeel kennis met elkaar konden maken en bovendien enkele recent op de markt gebrachte auto’s konden testen. Hierbij waren enkele zeer speciale exemplaren zoals de BMW 1-serie M en natuurlijk de Jaguar waarvan je hart al sneller gaat kloppen als je hem start, laat staan als je er in rijdt. Het rijden in een volledig elektrische Nissan is iets wat leuk is om te proeven maar past natuurlijk iets minder bij sportieve rijders, waaronder ik mijzelf toch schaar.”

Ralf Thijssen,

Meulenkamp Advocaten

“De Green- en Funtestdag was een groot succes. Mooi om in auto’s uiteenlopend van de Nissan Leaf tot de Jaguar F-type te genieten van het Noord-Limburgse landschap en ondertussen ook nog leuke nieuwe mensen en bedrijven te ontmoeten. Meulenkamp Advocaten is er de volgende keer graag weer bij.”

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by