BS Morgen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2013

Inspirerende bijeenkomst

bij 2.0 Architecten

De leden van BS Morgen werden ontvangen in Manufactuur, het gezamenlijk onderkomen van HME en 2.0 Architecten. Binnen een sfeervolle ambiance verzorgden Eric Logtens van HME en Eric Schellevis van 2.0 Architecten, een presentatie onder het thema "Durf te veranderen!" Daarna werden de leden getrakteerd op een rondleiding waarna zij gezamenlijk, buiten op het terras in het zonnetje, afsloten onder het genot van een prima verzorgd walking dinner. Wederom een geslaagde en inspirerende bijeenkomst!

Harry van Dreumel (Kenneth Smit Training) over het bedrijfsbezoek

“Als rode draad van dit bedrijfsbezoek was de gastvrijheid die over de gehele namiddag bespeurbaar was. Dit komt ook terug in hun dagelijks werk en in hun inrichting. Ze kijken bij hun architectuur niet alleen naar hun opdrachtgever maar kijken tot ongelofelijke diepgang ook naar de eindgebruikers van het door hun getekende pand. Het feit dat ze daardoor van binnen naar buiten tekenen en dus niet bezig zijn met enorm uiterlijk vertoon en ook zelden te maken hebben met budget- overschrijding is daarvan een logisch en congruent gevolg. Al met al een zeer zinvol bedrijfsbezoek, net zoals iedere bijeenkomst van BS Morgen zijn vrucht afwerpt; want wie goed zaait zal rijkelijk oogsten...”

Business Master

bedrijfsvitaliteit eye-opener

Wetenschappelijk onderzoek toont aan dat gemiddeld 20% van de beroepsbevolking (1 op 5 ) te maken heeft met een matig tot slecht werkvermogen. "Hoe herkennen we signalen van overbelasting? En op welke wijze kunnen we dit bespreekbaar maken?" De leden van BS Morgen gingen tijdens de Business Master “Een leven lang gezond werken” met deze vragen aan de slag waaruit weer suggesties en leerpunten kwamen. Met dank aan de inleidende presentaties van Ron van Berlo en Jan Konijnenburg van VieCuriVitaal Werk en José Lenders advies, begeleiding&counseling.

Bas van Soest (Aeternus Corporate Finance ) over BS Morgen

“BS Morgen heeft mij vanaf de start positief verrast ten opzichte van andere netwerken en bijeenkomsten. Door de redelijk hoge frequentie van bijeenkomsten krijg je al snel een “band tussen gelijkgestemden” en via het Business Matchen krijg je in een korte tijd (maar wel langer dan een pitch van 1 minuut) veel interessante (nieuwe) contacten. Vanwege ons projectmatige werk bezoeken wij veel netwerken. BS Morgen is daarbij voor mij een van de meer waardevolle netwerken. Via BS Morgen hebben wij in 2 jaar lidmaatschap een aantal zeer bruikbare leads gekregen en, denken wij ook, gegeven.”

Ron van Berlo (ViecuriVitaal Werk) over BS Morgen

“BS Morgen is voor de ondernemer een prettige break op een tijdstip aan begin of eind van de dag. Dit zorgt ervoor dat het tijdsbeslag beperkt is. Daarnaast is het aanbod dusdanig praktisch gericht dat het veel kennis en informatie geeft over de bedrijfsvoering, maar ook over zelfmanagement. Er wordt kennis aangereikt die normaal via een cursus kan worden verkregen. Het speciale binnen BS Morgen is de gelegenheid die er aansluitend is om met regionale ondernemers te sparren en verdere praktische tips te delen, dit in een open, veilige sfeer. BS Morgen voegt kennis toe die in de dagelijkse gang van zaken blijft liggen. Het zijn de meer "zachte" kenmerken van directievoering en persoonlijke dingen, die ervoor zorgen dat je als mens kunt groeien, en de organisatie mee profiteert.”

Agenda BS Morgen

13-11-2013 –Business Master “Kansen door innovatie en creativiteit”

26-11-2013 – Business Matching

12-12-2013 – Bedrijfsbezoek Office Depot

Bekijk de complete agenda op www.bsmorgen.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by