Evenementenhal Venray: Wij houden van een uitdaging!

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2013

Ron Coenen, Projectmanager TRIAS BV, ron@trias-subsidie.nl, 077-3560100

Limburg Makers groot succes!

Per 1 september is de regeling Limburg Makers van start gegaan. Voor de periode 2013-2016 is ruim 10 miljoen vrijgemaakt voor innovatie binnen de Limburgse Maakindustrie. De aanvragen stromen binnen. Het budget wordt verdeeld over een periode van 3 jaar. Dus ook de volgende ronde zijn er weer nieuwe kansen.

Met deze regeling krijgt de hightech maakindustrie in Limburg een forse steun in de rug. Daarbij gaat het om bedrijven op het gebied van machinebouw, elektrische apparatuur, automotive, lucht- en ruimtevaart. De hightech maakindustrie telt ruim 1500 MKB-bedrijven in Limburg met ruim 28.000 arbeidsplaatsen.

De provincie Limburg, industriebank LIOF en innovatiecentrum Syntens brengen samen ruim tien miljoen euro in om de sector te versterken. Het budget is beschikbaar voor kennisvouchers en subsidies tot zeventigduizend euro. Ook voor ondersteuning en training kunnen bedrijven in de sector terecht.

Voor de volgende activiteiten is subsidie beschikbaar:

Tot de aanvragers horen Limburgse MKB ondernemingen die actief zijn in de maakindustrie. Voor (samenwerking bij) een innovatieproject en aanstellen van een innovatiemanager worden tenders uitgeschreven. De andere onderdelen kunnen doorlopend worden aangevraagd. Behoort u zelf tot de maakindustrie en wilt u met uw bedrijf innoveren? Neem dan contact op met TRIAS.

Volg ons op website (www.trias-subsidie.nl) en linkedin

(www.linkedin.com/company/trias-bv) voor het laatste nieuws.

Activiteit

Aantal

Max. subsidie per project

Subsidiepercentage

Innovatieproject

60

€ 70.000

35%

Samenwerking bij innovatie

30

€ 140.000

35%

Kennischeque

120

€ 6.500

100%

Innovatieassistentie door een kennisinstelling

30

€ 15.000

100%

Aanstellen van een

Innovatiemanager

24

€ 20.000

35%

Uitvoeren van een

haalbaarheidsonderzoek

30

€ 15.000

35%

Performance advies

54

€ 5.000

35%

Wij houden van een

uitdaging!

Met 17 jaar ervaring, 3 locaties in Nederland (Hardenberg, Gorinchem en Venray), gemiddeld 400 evenementen op jaarbasis en ruim 100.000 vierkante meter aan vloeroppervlakte heeft Evenementenhal al voor heel wat uitdagingen gestaan. Des te leuker dat onze inspanningen gewaardeerd worden. Zo is de locatie in Venray genomineerd voor ‘Congreslocatie van het jaar’.

Evenementenhal Venray biedt u de mogelijkheid om uw collega’s en zakenpartners dichtbij te treffen op een unieke locatie in Nederland. Met een directe ligging aan de A73 en op 5 minuten

loopafstand van treinstation Venray is onze locatie uitstekend te bereiken. Binnen de muren van het Congrescentrum liggen parels van zalen. Dat dit niet onopgemerkt is gebleven, blijkt ook uit de eerder genoemde nominatie. Personeelsfeesten van 3.500 personen, een congres voor 700 personen of een netwerkborrel voor 40 personen, wij hebben altijd een zaal en arrangement dat aansluit bij uw wensen. Wij nodigen u hierbij uit voor een rondleiding om met eigen ogen te zien hoe onbegrensd de mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden. Wij laten ons uitdagen door uw wensen.

Internationale uitdaging

Onze internationale uitdaging ligt in Duitsland, Bad Salzuflen. De welbekende full service formule slaat ook over de landsgrens aan. De eerste beurzen (NFZ Fachmesse en AgrarKontaktTage) zijn in november 2013 een feit. Wij laten u graag zien en voelen waarom wij zijn wie wij zijn! Ons doel is om u en uw gasten/relaties met een lach te zien vertrekken. Onderweg naar huis of naar de zaak, maar achteromkijkend met het gevoel; daar kom ik zeker nog eens terug!

www.evenementenhal.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by