Wiertz: de ondernemingsraad als kans voor uw bedrijf

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

DE ONDERNEMINGSRAAD ALS KANS VOOR UW BEDRIJF

Vanaf vijftig medewerkers bent u als werkgever verplicht een ondernemingsraad op te richten. En dat biedt kansen! ZUID juristen kan met haar jarenlange expertise een essentiële rol spelen in dit traject en de juridische zaken uit handen nemen. "Het gaat veelal om zaken waar u uw tijd liever niet zelf aan besteedt. Het is immers al lastig genoeg. Op deze manier zorgen wij dat u alle tijd krijgt om te doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen met uw bedrijf", geeft mr. Thei Iding aan.

Waar verschillende invalshoeken bij elkaar komen, ontstaan nieuwe ideeën. Dat geldt zeker voor een ondernemingsraad. Directies krijgen nieuwe inzichten voor de koers van de organisatie, praktische tips voor marktkansen of input voor beter personeelsbeleid. Doordat medewerkers meedenken, groeit betrokkenheid en verantwoordelijkheidsgevoel. Een ondernemingsraad levert dus een belangrijke bijdrage aan het succes van de onderneming! Het kan zelfs voor extra rust zorgen.

VERKIEZINGEN

U moet als werkgever een aantal bepalende beslissingen nemen voordat u definitief overgaat tot het oprichten van een ondernemingsraad. Uit hoeveel leden moet de ondernemingsraad bestaan? En hoe zorgt u voor de juiste afspiegeling van uw medewerkers? ZUID juristen heeft ruime ervaring met het oprichten en begeleiden van de verkiezingen. Iding: "Dit is een uitermate belangrijk onderdeel. Het organiseren van verkiezingen vergt veel aandacht. Hiermee bepaalt u de toekomst van de medezeggenschap in uw organisatie, althans voor de komende jaren."

Wilt u met ZUID juristen verder praten over de ondernemingsraad als kans voor uw bedrijf? Neem dan vrijblijvend contact op via 045 563 98 05 of mail via info@zuidjuristen.nl. ZUID juristen helpt uw ondernemingsraad graag verder!


ZUID JURISTEN

ZUID juristen maakt onderdeel uit van Wiertz Company, een krachtig Euregionaal opererend familiebedrijf actief in de markt van mens en werk. Met haar verschillende labels en diensten biedt Wiertz Company maatwerkoplossingen en een dienstverlening aan voor professionals, flexkrachten en werkgevers in Limburg.

www.zuidjuristen.nl


SAMENWERKING

Samenwerken met ZUID juristen biedt diverse voordelen:

-25 jaar juridische kennis van wetgeving en de arbeidsmarkt;

-flexibele diensten van opdracht tot structurele ondersteuning;

-duidelijke uitleg en praktische oplossingen;

-korte communicatielijnen;

-verschillende aanvullende diensten binnen bereik.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by