Business Flitsen

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Gastrobar Bruiz in Misset Horeca Terras Top 100

Deze ranglijst werd begin juli in Roosendaal bij Het Hooihuis bekend gemaakt. De Misset Horeca Terras Top 100 is een ranking die jaarlijks middels mystery visits en een onafhankelijke, deskundige jury tot stand komt. Het biedt terrassen al tien jaar een podium, feedback, rapportages en handvatten. De Terras Top 10 wordt samengesteld aan de hand van een onaangekondigd bezoek van een mystery guest en een vakjury. Het terras wordt beoordeeld op onder andere de complete service, van de begroeting tot het afrekenen en afruimen. Ook de uitstraling van de medewerkers, het interieur, het exterieur en de totale uitstraling van het bedrijf worden meegenomen in de beoordeling. Gastrobar Bruiz wist de dertigste plaats van de Top 100 te behalen. Met deze ranking is Bruiz tevens het derde beste terras van Limburg. Dat is een mooie notering als nieuwkomer uit Maasbree, een kleine gemeente ten westen van Venlo.

www.bruiz.nu

De Cabooter Group pakt door in Kaldenkirchen-Duitsland

Begin juli is de derde treinverbinding in Kaldenkirchen van start gegaan. De railterminal net over de grens met Venlo is enige jaren geleden aangekocht door de Venlose ondernemers Hans en Eric Cabooter en vervolgens van een verlaten spooremplacement in een railterminal van zo'n twaalf hectare veranderd. Toen vervolgens ook nog alle aangrenzende logistieke gebouwen van DSV werden overgenomen, ontstond een logistieke faciliteit met behalve de railterminal ook warehouses, cross docks en kantoren. Wetron uit Weert had de visie en de durf om als eerste te schakelen, huurde een cross-dock en vertrekt inmiddels dagelijks met een trein vanuit Kaldenkirchen naar Busto-Gallerate in Noord-Italië. De Duitse onderneming Cargo Beamer startte een dagelijkse verbinding op vanuit Kaldenkirchen naar Domodossola in Italië. Het bijzondere hieraan is dat daarmee niet-kraanbare eenheden in aanmerking komen voor spoorvervoer. Daarmee boort Cabooter een enorme groeimarkt aan. Hierdoor kan Cabooter behalve containers, kraanbare wissellaadbakken en trailers dus ook niet-kraanbare units vervoeren. Met de komst van de derde treinverbinding start Contargo, een dochteronderneming van de globale logistieke speler Rhenus, een goederentrein tussen Kaldenkirchen en Basel/Wheil am Rhein. De frequentie is vijf keer per week. De trein vertrekt vanuit Basel en wordt in de Rheinhafen gesplitst, één helft gaat door naar Duisburg en één helft gaat door naar Kaldenkirchen. Het voordeel van Kaldenkirchen is de uitstekende strategische ligging aan de grens en de filevrije autobaan A61 aanbinding.

www.cabootergroup.com

ZZG zorggroep sluit overeenkomst met Office Depot

ZZG zorggroep heeft opnieuw een driejarige overeenkomst gesloten met Office Depot voor het leveren van kantoor-, catering- en schoonmaakartikelen op alle ruim 75 locaties van de zorginstelling. ZZG zorggroep liet haar inkoopcoöperatie Intrakoop uitzoeken welke leverancier het beste bij de wensen aansloot en die kwam tot de conclusie dat de huidige leverancier van de instelling, Office Depot, de beste service en besparingsmogelijkheden biedt. De service en flexibiliteit van Office Depot waren doorslaggevend bij de keuze voor de leverancier, die niet alleen kantoorartikelen zoals papier, toner en agenda's zal leveren aan ZZG zorggroep, maar bijvoorbeeld ook koffie, soep en afwasmiddel. Daarnaast heeft Office Depot de opdracht gekregen het drukwerk voor de instelling te verzorgen. Alle ruim 75 locaties van ZZG zorggroep kunnen zelf hun bestelling invoeren via de bestelapplicatie, waarna Office Depot de bestelling rechtstreeks op de locatie komt afleveren. Dat betekent een flinke efficiëntieslag in de bevoorradingslogistiek van ZZG zorggroep, waardoor de zorginstelling een grote kostenbesparing kan realiseren. Officedepot.eu

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by