De Maaspoort blij met opening Theaterhotel Venlo

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

De Maaspoort blij met opening Theaterhotel Venlo

Sinds mei 2017 is De Maaspoort Theater & Events, dankzij de opening van Theaterhotel Venlo, nog completer. Het viersterrenhotel kenmerkt zich door luxueuze en ruime kamers en suites.


Theaterhotel Venlo is onvergelijkbaar met andere hotels in de regio en biedt gastvrijheid, comfort en absolute rust, omringd door bruisende gezelligheid en plezierige hectiek van een bourgondische stad uit duizenden. Theaterhotel Venlo kenmerkt zich door comfortabele kamers met elk hun eigen charme. Parkeren kan exclusief voor gasten, midden in de stad, in de parkeergarage onder het hotel. Het ontbijt wordt elke ochtend in toprestaurant Cabillaud geserveerd.

Een unieke combinatie biedt het hotel met het vergadercentrum in De Maaspoort. Onlangs is De Maaspoort geclassificeerd met vier vergaderhamers. In Limburg zijn slechts drie andere organisaties geclassificeerd met vier vergaderhamers of meer. De Maaspoort behoort daarom tot de toplocaties van Zuid-Nederland. De goede faciliteiten en begeleiding worden ook door klanten gewaardeerd. Op MeetingReview.com scoort De Maaspoort gemiddeld een 8,7. "Een transparante en eerlijke manier van beoordelen. Dit houdt ons scherp maar geeft tegelijkertijd ook waardering aan het team. Iedereen, van de gastheren tot de technici en de eventmanagers tot de horecamedewerkers, heeft gastvrijheid in zijn DNA. Het is dan voor het hele team hartverwarmend om te lezen wanneer klanten achteraf meer dan tevreden zijn", aldus Linda Keijzers-van Vegchel, manager marketing & sales bij De Maaspoort. Ook het nieuwe Theaterhotel Venlo wordt op bijvoorbeeld Booking.com openbaar beoordeeld. Het hotel scoort een 9,3 vanwege de ligging, het heerlijke ontbijt en vriendelijke personeel.

Voor meer informatie over vergaderingen, eventueel in combinatie met een overnachting, heeft De Maaspoort Theater & Events gespecialiseerde eventmanagers in dienst. Neem telefonisch contact op via 077 320 72 20 of via events@maaspoort.nl.

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by