Wereldpaviljoen Steyl: een Midden-Amerikaanse ambiance

Magazines | Noord-Limburg Business nr 3 2017

Inspirerende locatie

Foto: Paul Jereskes

Kasteel De Keverberg is een perfect bereikbare eventlocatie geschikt voor uw relatiedag, vergadering, congres of personeelsbijeenkomst. Gelegen aan de Maas, op de grens van Noord- en Midden-Limburg en nabij de A2, A73 en A67.

Een inspirerende omgeving bovendien, door de bijzondere nieuwe architectuur gecombineerd met de middeleeuwse historie en de ligging middenin het pittoreske Kessel aan de Maas. Uw gasten raken hier absoluut geïnspireerd.

Mogelijkheden te over!

Met zes beschikbare ruimtes variërend van 8 tot 200 personen biedt De Keverberg volop mogelijkheden om uw event volledig op maat voor u te organiseren. De Kasteeltuin leent zich perfect voor een grootschaliger (outdoor) evenement, terwijl op het Maasterras kleinere ontvangsten en evenementen kunnen plaatsvinden. Het unieke uitzicht over het Maasdal krijgt u daarbij cadeau.

Vergaderen/trainen met iets extra's

Om een vergadering of training extra rendement op te laten leveren, kan het zeer waardevol zijn om een verfrissende activiteit toe te voegen aan de dag, aan het begin, na afloop of juist als break midden op de dag. Even op andere gedachten komen of werken aan de teambuilding. Dat kan bij Kasteel De Keverberg op diverse manieren. Onze partner BuitenZinnen organiseert leuke vergaderbreaks waarbij met diverse spelvormen gewerkt wordt aan teambuilding en samenwerking. Voor een langere break of ludieke afsluiting van de dag is Code Keverberg een goed idee. Dit is een interactieve tocht in en rondom het kasteel waarbij u in teams op zoek gaat naar vijf cijfers om vervolgens de code te kunnen kraken. Ook sportieve activiteiten zoals een klimwand of een clinic kleiduivenschieten in onze prachtige Kasteeltuin zijn mogelijk!

Informeer gerust naar de mogelijkheden of kom een keer langs voor een rondleiding door het modernste Kasteel van Nederland.

www.kasteeldekeverberg.nl

Foto: Dick Holthuis

teambuilding in een Midden-Amerikaanse ambiance

Foto: Studio Zebra Venlo

Zoekt u als bedrijf of onderneming een bijzondere

accommodatie voor teambuilding of een personeelsfeest?

Of wilt u als bedrijf uw relaties een bijzondere middag

aanbieden? Het Wereldpaviljoen in Steyl (gemeente Venlo) is dan een geweldige plek. Het is een culturele

attractie voor jong en oud met een bijzondere

Midden-Amerikaanse ambiance.

In het Wereldpaviljoen is het een en al beleven. In een echte Fokker 50 van maatschappij JetSTAR begint het avontuur.

Je landt in Nicaragua en bezoekt het dorpje San Pedro. Je waant je in een echt dorp met een kerk, bank, gemeentehuis, school, fabriek, bioscoop, internetcafé, winkel, huis en een cacaoplantage. Onze vriendelijke vrijwilligers helpen je graag. Je weet niet wat je ziet en meemaakt. Er valt van alles te doen en beleven.

Na deze bijzondere onderdompeling in een andere cultuur is iedereen vrolijk en enthousiast.

Het programma kan aangevuld worden met een workshop West-Afrikaanse Percussie of een muzikale performance via een kleurrijke muziekwand. Daarna gaat u aan de slag met uw teambuildingprogramma in de grote theaterruimte. Voor uitstekende catering zorgen lokale cateraars uit Steyl.

Het Wereldpaviljoen is uitgeroepen tot beste attractie van Limburg in 2017 en door een vakjury van de ANWB genomineerd bij de top drie van meest maatschappelijke uitjes van ons land. Het wordt gerund door zeventig vrijwilligers. Het is op woensdag- en zondagmiddag voor het publiek geopend.

Interesse? Stuur een mail naar: info@wereldpaviljoen.com en wij nemen contact met u op.

Zie ook

www.wereldpaviljoen.com of www.facebook.com/Wereldpaviljoen

Van harte welkom!

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by