TRUCK SUPPORT groeit verder

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2013

TRUCK SUPPORT groeit verder

Integraal onderhoud voor alle merken trucks en trailers én de levering en montage van uiteenlopende bandenmerken; met dit complete onderhoudsconcept timmert TRUCK SUPPORT in Venlo hard aan de weg. Het bedrijf heeft een goed jaar achter de rug. “Ondanks de relatief moeilijke tijd voor de transportwereld, zijn zowel TRUCK SUPPORT als dochteronderneming TYRE SUPPORT in 2013 gegroeid”, vertelt directeur Ernst Jansen tevreden. “We investeren veel in professioneel equipment. Maar vooral ook in scholing voor al onze medewerkers. Door het hoge kennisniveau van onze mensen, kunnen zij de service bieden die de klanten van ons verwachten.”

Verwachtingen 2014 positief

Ook voor 2014 zijn de verwachtingen positief. “We realiseren tijdbesparende en kostenverlagende oplossingen voor reparatie en onderhoud aan de vrachtwagencombinaties van onze opdrachtgevers. En dat betaalt zich uit. Letterlijk. Dankzij onze kennis van de markt, goed opgeleide vakmensen en optimaal gebruik van techniek, kunnen we effectief en betaalbaar onderhoud in één totaalconcept aanbieden”, aldus Jansen.

Op de kaart zetten

Het totaalconcept van onderhoud voor trucks, trailers en de bandenservice onder één dak begint steeds meer te leven. Jansen: “Daarom willen we komend jaar TRUCK SUPPORT en TYRE SUPPORT nóg beter op de kaart zetten. Door dienstbaar te zijn en goede kwaliteit en service te bieden, bouwen we aan langetermijnrelaties met onze klanten. Zonder hen hebben we geen bestaansrecht. Ik maak daarom graag van de gelegenheid gebruik om onze relaties te bedanken voor de prettige samenwerking in 2013. In 2014 staan we natuurlijk weer voor u klaar en gaan we graag op dezelfde voet verder…”

www.trucksupport.eu

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by