Ivengi.com: Internetpartner voor lange termijn

Magazines | Noord-Limburg Business nr 6 2013

Internetpartner voor lange termijn

Het is inmiddels 2 jaar geleden dat Ivengi.com, in september 2002 opgericht door Ivo Maas en Guido Wintjens, haar vleugels uitsloeg en een 2e vestiging opende in Venlo. Veel gerenommeerde bedrijven en instellingen hebben intussen de weg gevonden naar de Deken van Oppensingel 3 van waaruit Ivengi.com opereert. Ivengi.com is met 25 professionals inmiddels uitgegroeid tot het grootste onafhankelijke internet servicebureau van Limburg. “Door de opening van onze 3de vestiging in Eindhoven afgelopen zomer, zijn we altijd dichtbij onze klanten”.

“Bij Ivengi.com is een klant een partner voor de lange termijn en doen we het net altijd anders dan andere bedrijven”, zo kenmerkt Guido Wintjens het succes van Ivengi. “Wij gaan voor de langetermijnrelatie en geven onze klanten altijd een open en eerlijk advies, wat resulteert in een goed rendement uit gedane investeringen. Zeker in uitdagende economische tijden, moet je heel bewuste keuzes maken en partners kiezen die je een stap verder helpen.” “We zijn er dan ook trots op dat onder andere Leolux, Gilde Opleidingen, Viecuri Vitaal, Volvo Rutten, Versado Personeelsdiensten, Openluchtmuseum Eynderhoof, Morpak, A73 AutoLease en Full Account inmiddels voor de kwaliteit van Ivengi hebben gekozen”, aldus Chris Herben die verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding op het kantoor in Venlo.

 

Onderscheiden van de

concurrent

“Een ondernemer moet zich onderscheiden ten opzichte van zijn concurrent en net iets anders bieden. Doordat wij als het ware in de huid van de ondernemer kruipen, zijn processen inventariseren, kritische vragen stellen en een andere oplossing bieden, kan hij zich onderscheiden in de markt”, vervolgt Chris. “De afgelopen 11 jaar hebben we duurzame relaties opgebouwd met onze klanten, door vertrouwen te verdienen en onze afspraken altijd na te komen.”

“Ivengi doet inmiddels veel meer dan alleen het bouwen van websites”, vervolgt Guido. “We bieden een totaaloplossing. Zo realiseren we slimme databaseoplossingen, veranderen automatiseringsprocessen en bieden maatwerk softwareoplossingen. Voor alle vragen op het gebied van business intelligence is Ivengi de juiste partner. Nu wil dat dure woord eigenlijk zeggen dat we meekijken in het digitale proces en dat anders inrichten om efficiency, besparingen en/of rendement te realiseren.”

Innovaties

De technologische innovaties volgen elkaar in hoog tempo op, welke keuzes dient uw organisatie te maken? Guido: “In Nederland hebben we per huishouden gemiddeld 9 schermen tot onze beschikking. Computer, tablet, smartphone, smart tv’s, etc. De kunst is de doelgroep te bedienen middels het juiste medium, door vooraf strategische keuzes te maken. De juiste informatie op een andere manier, buiten de geijkte paden om, beschikbaar maken werkt. Graag gaan wij met een ondernemer om tafel om samen anders te denken, dat creëert namelijk altijd kansen.” Chris vervolgt zijn verhaal: “Wij kunnen veel toegevoegde waarde bieden voor elke onderneming en zien daar een uitdaging in. Door het net anders te benaderen ontstaat er een nieuwe kans. Op onze website staat een overzicht van succesvolle oplossingen die wij hebben gerealiseerd voor én met onze relaties. Ondernemers zijn altijd welkom voor een lekkere kop koffie in Venlo, Maastricht of Eindhoven. Wij zijn actief in een digitale wereld, maar ontmoeten u toch graag offline!”

www.ivengi.com

fotografie Paul van de Looi

internetservices

Guido Wintjens en Chris Herben

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by