De Maaspoort: backstage ronddwalen in het theater

Magazines | Noord-Limburg Business nr 5 2017



Backstage ronddwalen in het theater

Het kan! Steeds meer bedrijven, businessclubs en serviceclubs kloppen bij De Maaspoort aan voor een uniek kijkje achter de schermen bij het grootste theater van Noord- en Midden-Limburg.

"Tijdens een uitgebreide rondleiding door De Maaspoort laten we plekken zien die normaal onbereikbaar zijn voor het publiek", zegt Veronique Schmitz, eventmanager bij De Maaspoort. De gids neemt het gezelschap mee naar de foyers, kleedkamers, het toneel, het artiestencafé en vertelt over de historie van De Maaspoort. Als aanvulling is uitgebreide uitleg over onderwerpen als de theatertechniek en bedrijfsvoering op aanvraag mogelijk. Na afloop van de rondleiding staat een drankje klaar bij Luif Aete & Drinke. Om de rondleiding af te maken is het mogelijk deze te starten of af te sluiten met een lunch of diner bij Luif of Cabillaud. "De rondleiding duurt ongeveer 60 minuten en is ook een hele verrassende invulling voor een break tijdens een dag vergaderen. Ook die uitbreiding behoort tot de mogelijkheden."

Meer informatie over rondleidingen of vergaderen in De Maaspoort krijgt u via events@maaspoort.nl of bel onze eventmanagers via 077 320 72 20, of via events@maaspoort.nl.

www.maaspoortevents.nl

delen:
Algemene voorwaarden Hosted by