Artikel

20-09-2017 16:17

Kandidaten Venrayse Ondernemersprijzen bekend

Dinsdag 19 september jl. presenteerden de voorzitters van zeven Venrayse ondernemersverenigingen de kandidaten voor de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen 2018 met als thema ‘IJZERSTERK’. Op donderdag 4 januari 2018 gaat de gevarieerde groep kandidaten strijden om de felbegeerde Loek Nelissenprijs en de Rabobank Publieksprijs. De kandidaten staat een intensief en spannend traject te wachten dat vandaag begint en eindigt met een presentatie tijdens de uitreiking van de Venrayse Ondernemersprijzen van 2018.

‘IJZERSTERK’ is een woord dat vaak wordt gebruikt om de eigenschap of de toestand van een zelfstandig naamwoord aan te geven. Het wordt vaak gebruikt als overtreffende trap. In de zoektocht naar de juiste kandidaat kan het gaan om een ondernemer die zelf een ijzersterke indruk op het gebied van ondernemerschap achterlaat, maar er kan ook gekeken worden naar de kenmerken van de onderneming zelf. Een kandidaat die bijvoorbeeld een ijzersterk marketingconcept heeft ontwikkeld, of naar een onderneming met een uitermate gezonde, ijzersterke financiële positie. Of de winnende kandidaat laat uiteindelijk een ijzersterke performance zien om vervolgens op 4 januari 2018 met de eer te strijken. Hierbij stellen we dan ook graag voor: de ijzersterke ondernemers die genomineerd zijn voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2018.

M.M.I. – Machine Metaal Industrie B.V.
Genomineerd door ICV
Kwaliteit en flexibiliteit zijn voor M.M.I. vanzelfsprekend. Binnen het bedrijf, dat meer dan 50 jaar bestaat, is veel kennis aanwezig over het bewerken van gietstukken. M.M.I. is een toeleverancier gespecialiseerd in het verspanen verschillende materialen: o.a. diverse staalsoorten, aluminium, koper, messing en kunststof. ‘De producten die bewerkt worden variëren van eenvoudige tot zeer nauwkeurige en complexe onderdelen. Door de veelzijdigheid en flexibiliteit zijn ze toeleverancier van een uiteenlopende groep opdrachtgevers. Dat is toch ijzersterk!’, aldus ICV. Onder de klanten van M.M.I. bevinden zich diverse multinationals die werkzaam zijn in verschillende bedrijfstakken.

Boom Transport B.V.
Genomineerd door Business Vision Venray (BVV)
De rode draad door de historie van Boom is ‘durf te kiezen’! Dit heeft inmiddels geleid tot een transportbedrijf met een ijzersterk transport-concept. Waar menig transportbedrijf rijdt naar de bestemming die de klant vraagt, kiest Boom Transport zeer bewust om alleen te rijden naar Groot-Brittannië en Ierland. Aanvullend kiezen ze ook voor een niche. Het vervoeren van producten met een groot afbreukrisico, producten die vragen om ‘care’. Naast goed materiaal (trekkers en koeltrailers) vergt het ook veel van de chauffeurs, die goed opgeleid zijn en verstand hebben van wat ze doen. Kortom: BVV vindt dit een ijzersterke perfomance!

Broodjeszaak Bufkes
Genomineerd door Venray Centraal
Bufkes houdt van haar gasten. Van het verwennen en op verantwoorde wijze zorgen voor een lekker broodje. Voor Bufkes is een ‘Bufke’ – wat in Belgisch-Limburgs ‘lekker hapje’ of ‘lekker tussendoortje’ betekent - , dan ook veel meer dan een tussendoortje of een snack. ‘Wanneer je door Venray loopt en je gaat een broodje eten, denk je al snel aan Bufkes. Wanneer je er ook bent, het zit er altijd (bijna) vol. Dat moet wel een ijzersterk concept zijn!’, aldus Venray Centraal.

Boomkwekerij Michels-Classens
Genomineerd door LLTB & Agribusiness
Michels-Classens is gevestigd in Heide en al meer dan 30 jaar producent en leverancier van ruim 300 verschillende soorten bomen en struiken. ‘In 30 jaar tijd zijn ze gegroeid tot een ijzersterke onderneming, waarin ook de volgende generatie inmiddels een belangrijke rol speelt. Michels-Classens levert met haar bomen een waardevolle bijdrage aan onze omgeving. Bomen zetten co2 om in zuurstof, vangen fijnstof, dempen geluid en werken verkoelend in de zomer.’ In de ogen van L.L.T.B. en Agribusiness Groep is Boomkwekerij Michels-Classens daarom een ijzersterke kandidaat.

Knooppunt Centrum voor Gezondheid
Genomineerd door Ondernemend Venray
‘Knooppunt Centrum voor Gezondheid laat op het gebied van ondernemerschap een ijzersterke indruk achter’, zegt Ondernemend Venray. Ze zijn innoverend in de gezondheidszorg en daarnaast streven ze in hoge mate kwaliteit na. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze al een aantal jaren de titel ‘Pluspraktijk’ mogen dragen. Hiervan zijn er slechts 3 in Noord-Limburg. Door het brede scala aan specialisten en disciplines bij elkaar onder één dak, weet Knooppunt Centrum voor Gezondheid zich als ijzersterk te profileren. Op die manier kunnen zij de cliënt altijd een zinvolle behandeling op maat bieden!

Autobedrijf GHV
Genomineerd door OOZO
Ondernemersvereniging OOZO heeft Autobedrijf GHV in Oostrum genomineerd voor de Venrayse Ondernemersprijzen 2017. GHV verzorgt voor elk automerk APK keuringen, onderhoud & reparatie met originele onderdelen. Daarnaast zijn ze erkend dealer van Fiat en Fiat Professional voor de regio Venray en Horst. Alle auto’s worden aan technische inspectie onderworpen. Ze verstaan het vak dan ook al ruim 40 jaar. ‘Als je het gekozen thema ‘IJZERSTERK’ vertaalt kom je bij diverse synoniemen. Heel krachtig, oersterk en onaantastbaar zijn hier voorbeelden van. Dit omschrijft voor OOZO de kracht van Autobedrijf GHV’.

Peter Claessens Timmer- en interieurwerken
Genomineerd door VZO
Het familiebedrijf Peter Claessens Timmer en Interieurwerken (PCTI) uit Ysselsteyn ontzorgt zowel particuliere als zakelijke klanten als het gaat om bouw- en verbouwingsprojecten. Het dynamische bedrijf is daarbij vooral gespecialiseerd in interieurmaatwerk. Door gebruik te maken van de beste, duurzame materialen, digitale ontwerptechnieken en de modernste machines is kwaliteit gegarandeerd. Niet in de laatste plaats door betrokken, goed opgeleide en ervaren vakmensen die in dienst zijn bij PCTI. Het Ysselsteynse bedrijf is hét adres voor verbouwing, aanbouw, renovatie, onderhoud en interieur op maat. De mogelijkheden zijn zeer divers ook door inschakeling van kwalitatieve en betrouwbare partners. De combinatie van eigen kennis en inzet met die van meewerkende bedrijven maakt dat PCTI een totaaloplossing kan bieden voor elk project.

Dit jaar gaan deze zeven fantastische kandidaten de strijd aan om te bewijzen dat zij dé ondernemers van Venray zijn die het thema ‘IJZERSTERK’ het beste uitdragen. Hen staat een spannend en intensief traject te wachten dat vandaag begint en eindigt met een presentatie tijdens de traditionele Nieuwjaarsborrel in De Schouwburg te Venray op 4 januari 2018.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by