Artikel

06-09-2019 10:39

Maak indruk op je klanten met een video wall!

Jezelf presenteren is tegenwoordig een van de allerbelangrijkste dingen die je als bedrijf onder de knie moet hebben. Je kunt inhoudelijk nog zo sterk zijn: als je overkomt als een simpele Sjimmie zullen weinig potentiële klanten je serieus nemen. En die eerste indruk is oh zo belangrijk. Een manier om een onuitwisbare indruk te maken op klanten, gasten, bezoekers of wie dan ook, is een videowall.

Videowalls zijn, heel simpel, muren van beeldschermen. Deze sluiten naadloos op elkaar aan, waardoor ze als het ware één groot beeldscherm vormen. Het enorme voordeel hiervan is dat je zelf kunt bepalen hoeveel puzzelstukjes je gebruikt en in welke vorm je de schermen plaatst. Het is zodoende mogelijk om jouw videowall te vormen naar het logo van je bedrijf of om de videowall bijvoorbeeld te vormen rondom de contouren van een trap of kunstwerk.

De schermen in een videowall kunnen lcd schermen zijn, maar ook led schermen. Het grote voordeel van led schermen is dat ze extreem energiezuinig zijn, terwijl je natuurlijk enorme creaties kunt neerzetten. Wil je nog meer mogelijkheden weten van led schermen? Dan kun je het beste naar een leddisplayexpert gaan!

Een van de bekendste voorbeelden van een videowall met led schermen is de Ziggo Dome. Het gehele gebouw is omgeven door led lampjes. Samen laten zij gigantische beelden zien van evenementen, concerten, enzovoorts. De ultieme vorm van reclame. Het is mogelijk om dit ook zelf te creëren, al is het begrijpelijk dat je wellicht niet zo’n grote videowall als op de Ziggo Dome zal kunnen creëren. Maar denk bijvoorbeeld aan een scherm of 20 a 25. Wat voor toffe dingen kun je daar op laten zien? Je zal ongetwijfeld een onuitwisbare indruk maken op eenieder die de videowall passeert. Je komt over als een groot, hypermodern bedrijf dat zijn zaakjes goed op orde heeft. En een betere eerste indruk kun je absoluut niet maken.
 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by