Business+ontmoet+business

14-09-2017 10:15

Geslaagde speeddatesessie tijdens Bedrijvig Beurs

Woensdag 13 september waren de deelnemers van Business Ontmoet Business te gast bij de tweedaagse Bedrijvig Beurs in het Ebben Inspyrium in Cuijk. Meer dan 120 uiteenlopende organisaties presenteerden zich tijdens dit evenement op ruim 5.000 vierkante meter.

Onder leiding van Harry van Dreumel van More Sales Result konden BOB-leden en andere geinteresseerden deelnemen aan een speeddate-sessie. Opgedeeld in groepjes van vier konden de deelnemers zich elk kort voorstellen, vervolgens rouleerden de groepjes na 15 minuten. Na de speeddatesessie konden de deelnemers genieten van het buffet op de beursvloer, waarna zij de diverse stands konden bezoeken. Dag 1 van Bedrijvig Beurs werd afgesloten met een plenaire presentatie van trendwatcher en futurist Richard van Hooijdonk.

Business Ontmoet Business kijkt terug op een zeer geslaagde avond. De volgende bijeenkomst vindt plaats op donderdag 2 november tijdens de Maasvallei Expo in Evenementenhal Venray. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via bob.noordlimburgbusiness.nl

Ook een keer deelnemen aan onze bijeenkomsten? Eenmalige deelname kost u 25 euro. Indien u besluit om lid te worden, dan wordt dit bedrag verrekend met het lidmaatschapsbedrag. Aanmelden voor een lidmaatschap kan via bob-borrel@vanmunstermedia.nl en kost 250 euro per jaar (6 netwerkbijeenkomsten, altijd inclusief diner en welkomstdrankje. Overige drankjes zijn voor eigen rekening).

Meer informatie: bob.noordlimburgbusiness.nl


 
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by