Business+ontmoet+business

20-09-2018 09:33

Geslaagde BOB-Borrel bij Kasteel de Berckt



Dinsdag 18 september waren de deelnemers van Business Ontmoet Business netwerkbijeenkomst te gast bij Kasteel de Berckt in Baarlo. Wethouder Paul Sanders van de gemeente Peel en Maas trapte de avond af met een presentatie over de duurzame ambities van de gemeente. Zo is cooperatie Gloei opgericht om diverse partijen bij elkaar te brengen met als doel om duurzame initiatieven te stimuleren en uit te voeren. Het Huis van de Gemeente is een prachtig voorbeeld van een energieneutraal gebouw, gebouwd van duurzame materialen met hulp van enkel regionale partijen. Met dit gebouw heeft de gemeente onder andere de prijs Beste Werkgever van 2017 gewonnen en werd het in 2016 uitgeroepen tot het meest meest energieopwekkende gemeentehuis van Nederland. Met de wijk Giel Peetershof liep de gemeente voor op het streven van het Kabinet om per 2050 alle woningen van het gas af te hebben. En inmiddels liggen er ook vergevorderde plannen voor een windpark.

Na deze presentatie volgde een walking diner en gaf Paul Nagels, eigenaar van Kasteel de Berckt een rondleiding door de kasteelboerderij, een extra accommodatie tegenover het kasteel. USP van deze kasteelboerderij is de enorme Legioenzaal met een capaciteit voor 1.000 personen in dineropstelling.

Het team van Noord-Limburg Business bedankt het team van Kasteel de Berckt, Paul Sanders en de deelnemers voor de bijzonder geslaagde avond!

De volgende Business Ontmoet Business bijeenkomst vindt plaats op donderdag 1 november. Nadere details worden binnenkort bekendgemaakt.
delen:
Algemene voorwaarden Hosted by